reklama
Witaj [emoji6] spokojnego cuążowania i rozgość się [emoji3]
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
xssenia
Fanka BB :)
Witaj zapraszamyWitam nieśmiało
Termin prawdopodobny mam na 24 stycznia, mam już dwie córeczki i teraz staraliśmy się o trzeciego dzieciaczka, wczoraj ujrzałam dwie kreski
Można dołączyć?
mamaincogito
Znowu jestem bez obiadu, nic nie zamówiłam, bo nie mam na nic ochoty. Byle do piątku...
kass.es
Witam nieśmiało
Termin prawdopodobny mam na 24 stycznia, mam już dwie córeczki i teraz staraliśmy się o trzeciego dzieciaczka, wczoraj ujrzałam dwie kreski
Można dołączyć?
Witaj Gratuluje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kass.es
Ja mam tak dzis, co kawalek lzy mi sie cisna do oczu, bo mąż sms nie napisal na czas, i reszra bez powodu. Najgorsze jest to,ze caly tydzien jestem sama w domu :-( obiadki mam z glowy bo chodze do mamy (mam blisko) :-) ta samotnosc mnie w chwili obecnej dobija...
Ja dzisiaj mam delikatne mdłości, pare razy w pracy mnie siekło i myślałam, że nie wytrzymam i zwymiotuje ale przeszło. Do tego co jakis czas kłuje w brzuchu, znow tak jakby kolka.
Z jedzenia rano jajecznica (jak tylko wzięłam kęs do ust mdłości przeszły), w pracy kawałek jabłecznika i pol kubka mleka z kawa (kawą z mlekiem tego nazywać nie moge). Nie czuje sie zbyt dobrze po tym cieście i kawie.
weroni2018
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj mam delikatne mdłości, pare razy w pracy mnie siekło i myślałam, że nie wytrzymam i zwymiotuje ale przeszło. Do tego co jakis czas kłuje w brzuchu, znow tak jakby kolka.
Z jedzenia rano jajecznica (jak tylko wzięłam kęs do ust mdłości przeszły), w pracy kawałek jabłecznika i pol kubka mleka z kawa (kawą z mlekiem tego nazywać nie moge). Nie czuje sie zbyt dobrze po tym cieście i kawie.
Ja kawy w ogole nie toleruję, odpycha mnie póki co. Wyskoczylam z siostra na pizze ,teraz żołądek mnie boli i leżę. Wieczorem wpadaja przyjaciółki, chce im powiedZieć, ze będą ciociami :-)
Miesa rowniez nie moge przełknąć, ale truskawki za to wjezdzaja bez problemu.
lisianna91
Aktywna w BB
Ja dzisiaj ostro z mdłościami walczę. Kilka razy w pracy myślałam że zrobię nieprzyjemną niespodziankę co poniektórym klientom mocniej wyperfumowanym. Po pracy weszłam, do supermarketu i to samo... przystanek w alejce i hiperwentylacja żeby tylko nie zwymiotować.
Dzisiaj na obiad spróbuje zrobić makaron z kurczakiem i jakimś ala chińskim sosem ale zobaczymy czy uda mi się zwlec z łóżka. Nareszcie dwa dni wolnego po maratonie 8 dniowym w pracy... Wyłączam telefon i niech sobie próbują dzwonić jakby się coś stało ;/
No i jutro wyczekiwany pierwszy skan, trzymajcie kciuki proszę.
A co do płaczu to mam tak samo, dzisiaj prawie się popłakałam z tęsknoty jak zobaczyłam na półce w tesko polskie ogórki kiszone XD
Dzisiaj na obiad spróbuje zrobić makaron z kurczakiem i jakimś ala chińskim sosem ale zobaczymy czy uda mi się zwlec z łóżka. Nareszcie dwa dni wolnego po maratonie 8 dniowym w pracy... Wyłączam telefon i niech sobie próbują dzwonić jakby się coś stało ;/
No i jutro wyczekiwany pierwszy skan, trzymajcie kciuki proszę.
A co do płaczu to mam tak samo, dzisiaj prawie się popłakałam z tęsknoty jak zobaczyłam na półce w tesko polskie ogórki kiszone XD
Lake882
@weroni2018 wiem coś o samotności. tylko u mnie jest tak ze sama siedzę cały tydzień a jedyny towarzysz to kot ☺
Witam nowe mamusie ☺
Witam nowe mamusie ☺
reklama