reklama
monia090
Fanka BB :)
Hej, malo pisze ale czytam na bierzaca. Kiepsko sie czuje. Niby nie mam jakichs strasznych mdlosci ani wymiotow ale jestem nie do zycia. Nie mam na nic sily, jakos mi niedobrze caly czas, glodna jestem non stop, a glod taki, ze jak nie zjem natychmiast to chyba zaraz sie przewroce. Pozniej mi sie ciagle odbija i jakos tak bleee.
Suwaczek ustawilam ale nie odliczal wiec usunelam. Na telefonie i tak nic nie widze :-\
Ja wizytuje w czwartek. Jestem dziwnie spokojna. W pierwszej ciazy to odliczalam kazda minute do wizyty ;-) W ogole juz widze, ze ta ciaza jest inna. Nie mam czasu tak sie nad nia skupiac, przy zbuntowanym dwulatku nawet nie mam jak.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na info i zdjecia z usg!
Suwaczek ustawilam ale nie odliczal wiec usunelam. Na telefonie i tak nic nie widze :-\
Ja wizytuje w czwartek. Jestem dziwnie spokojna. W pierwszej ciazy to odliczalam kazda minute do wizyty ;-) W ogole juz widze, ze ta ciaza jest inna. Nie mam czasu tak sie nad nia skupiac, przy zbuntowanym dwulatku nawet nie mam jak.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na info i zdjecia z usg!
aaniaa1983
Aktywna w BB
Byłam wczoraj u doktora i wyobraźcie sobie iż mnie nie przyjął bo byłam niestety ostatnia w kolejce a jego godziny pracy się kończyły. Odesłano mnie do jakiegoś internisty który zbadał, osłuchał, zajrzał do gardła i stwierdził iż gardło czerwone ale jak bym nie była w ciąży to by coś przepisał ale że jestem to nie i mam w łóżku leżeć. Byłam taka zła a on mnie do ginekologa chciał odesłać tyle że od kiedy to ginekolog leczy chore gardło. Masakra!!! Gardło mnie strasznie boli z nosa leje się jak z kranu, gorączka , ale według doktora to nie wymaga leczenia :-(
michasia30
Aaniaa kup soboe srebro koloidalne i plukaj nim gardlo, do tego jest caly zestaw na przeziebienie dla. Iezarnych Prwnalen jest psikacz do.nosa, do gardla i ogolnie tabletki na przeziebienie.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
aaniaa1983
Aktywna w BB
Dziękuję za podpowiedz, Wczoraj byłam tak zła iż idąc do apteki kupiłam tylko paracetamol a właśnie zapomniałam aby wziąć coś do płukania gardła, szkoda tylko iż doktor nie wie nic w tym temacie i nawet nie próbował nic podpowiedzieć, dobrze iż są na forum doświadczone mamusie na których można polegać!Aaniaa kup soboe srebro koloidalne i plukaj nim gardlo, do tego jest caly zestaw na przeziebienie dla. Iezarnych Prwnalen jest psikacz do.nosa, do gardla i ogolnie tabletki na przeziebienie.
michasia30
Dziękuję za podpowiedz, Wczoraj byłam tak zła iż idąc do apteki kupiłam tylko paracetamol a właśnie zapomniałam aby wziąć coś do płukania gardła, szkoda tylko iż doktor nie wie nic w tym temacie i nawet nie próbował nic podpowiedzieć, dobrze iż są na forum doświadczone mamusie na których można polegać!
Tamtum verde ten w spray'u chyba tez można w ciąży a przynajmniej niektórzy lekarze przepisują [emoji6]
reklama
mamaincogito
@aga_agi tulę mocno i trzymam kciuki...
Ja się zdrzemnelam po wyprawieniu reszty do żłobka i pracy. I śniły mi się takie głupoty, takie straszne rzeczy i w ogóle to się dobrze czuje dziś i rano zjadłam pół tosta. I teraz nie wiem czy się dobrze czuje, bo rano zjadłam i już po wszystkim Boże co za stres...
Ja się zdrzemnelam po wyprawieniu reszty do żłobka i pracy. I śniły mi się takie głupoty, takie straszne rzeczy i w ogóle to się dobrze czuje dziś i rano zjadłam pół tosta. I teraz nie wiem czy się dobrze czuje, bo rano zjadłam i już po wszystkim Boże co za stres...