michasia30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
Choc zawsze to byloby raziej na zwolnieniu później
My mamy kota, psa i chomika [emoji3]Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
My mamy dwie świnki morskie, ale chyba będę je musiała wydać po rodzinie, bo mój Niemąż nie bardzo je toleruje, a raczej nie dam rady się nimi zajmować szczególnie już z brzuchem.Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
będzie dobrze, zobaczysz. Ja wczoraj też dostałam sporego, ale było to jednorazowe. Lekarz powiedział, że tak może być nawet do końca i nic złego nie oznacza. Moja mama tak samo miała ze mną w ciąży, a jestem okazem zdrowia.Dziewczyny cały czas Was podczytuję ale póki co się wylogowuję.
Wczoraj zaczęły się plamienia dość spore, wszystkie objawy jakby ustały siedzę i czekam na wyrok...