reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
W Gdańsku szaro buro dzisiaj, nie wiem czy ciepło bo nie zwlekałam się jeszcze z łóżka [emoji14]
Przyjechał kurier że spodniami z hm ;) odebrał mąż, przyniósł, ja zaciągnęłam i nie miałam siły ściągnąć, leżałam tak z 10 minut a M. tylko chodził i mówił ściągnij te spodnie chyba ze 4 razy i się ze mnie nabijał że muszę je oszczędzać na większy brzuch za tą cenę[emoji23][emoji23]... a wiecie co ja zrobiłam? Wpadłam w histerię, zaczęłam płakać i smarkać w poduszkę[emoji23] on od razu zaczął łagodzić sytuację a ja dalej swoje.. boże, co się ze mną dzieje... chyba muszę go przeprosić [emoji1] [emoji14]

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w ten deszczowy dzien. Jestem u rodzicow i gnijemy w domu. Jak tak bedzie caly dzien to oszaleje.
My tez mielismy w tym miesiacu ubezpieczenie samochodu i przeglad. Jakis wysyp samochodowy mamy na forum [emoji4]
A tak moje dziecko bawi sie w chowanego z babcia [emoji28]
9d8dfa60a4e5af269c4daaf85099ade3.jpg

Witam w ten deszczowy dzien. Jestem u rodzicow i gnijemy w domu. Jak tak bedzie caly dzien to oszaleje.
My tez mielismy w tym miesiacu ubezpieczenie samochodu i przeglad. Jakis wysyp samochodowy mamy na forum [emoji4]
A tak moje dziecko bawi sie w chowanego z babcia [emoji28]
9d8dfa60a4e5af269c4daaf85099ade3.jpg
Hahaha moja córka ma te same buciki tylko granatowe Befado :) też z kotkami

My się jednego auta pozbyliśmy i chwała bo jego ubezpieczenie w lipcu wyniosłoby ponad 1000 zł, za drugie ubezpieczenie zapłaciłam 600 pod koniec czerwca, we wrześniu przegląd. A nowe, które mamy to na szczęście na zasadach "wynajmu" i nic poza tankowaniem i płynem do spryskiwaczy mnie nie interesuje [emoji16] tyle, że co miesiąc muszę dole odpalić, ale i tak jest bardziej atrakcyjną niż rata kredytu za auto z tego rocznika.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie. Od rana boli mnie kręgosłup, plecy albo coś w tych okolicach. Nic nie dzwignelam, sprzątalam gazety psu, podniosłam się, przeszłam parę kroków i dopadł mnie taki ból że szok. Nie mogę się wyprostować, 'chodzę' oparta o ścianę, bardzo boli mnie lewą nogą gdy przenoszę na nią ciężar. Mam interniste na 12 ale jestem sama w domu, samochodem nie pojadę bo nie dam rady, mogę zamówić taksówkę ale nie wiem czy się do niej w ogóle dowleke [emoji27] rycze oczywiście cały czas raz z bólu, raz z bezsilności. Myślicie, że mi cos wypadło w kręgosłupie?

Ja w czerwcu ratę za Mieszkanie i OC samochodu i Przegląd ;) na szczęście na chwilę obecną jakoś większych podwyżek nie przewidują a jak się ma fuksa to można trafić na fajna promocje. Jak któraś firma obniżyła na chwilę swoje taryfy to dzwonilismy do klientów którym w najbliższym Czasie kończyło się OC A ładnie im wychodziło żeby złapali się na obniżkę.

U nas zaczyna się znowu robić Duszno i gorąco, u was brzydko a u nas nie da się wytrzymać.

Dziewczyny pomóżcie. Od rana boli mnie kręgosłup, plecy albo coś w tych okolicach. Nic nie dzwignelam, sprzątalam gazety psu, podniosłam się, przeszłam parę kroków i dopadł mnie taki ból że szok. Nie mogę się wyprostować, 'chodzę' oparta o ścianę, bardzo boli mnie lewą nogą gdy przenoszę na nią ciężar. Mam interniste na 12 ale jestem sama w domu, samochodem nie pojadę bo nie dam rady, mogę zamówić taksówkę ale nie wiem czy się do niej w ogóle dowleke [emoji27] rycze oczywiście cały czas raz z bólu, raz z bezsilności. Myślicie, że mi cos wypadło w kręgosłupie?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to atak kolki nerkowej lub rwy kulszowej.