reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Cieszcie się że nie tyjecie, u mnie już 5,1 kg na plusie. Jak z dzidzia wszystko ok to tylko się cieszyć, przynajmniej po ciąży łatwiej wam będzie wrócić do swojej wagi:) powodzenia wszystkim wizytującym:) ja za niedługo wybieram się zrobić badania kontrolne ale tak strasznie mi się nie chce, do tego na złość siku mi się nie chce i muszę czekać. Głowa też niestety od wczoraj pobolewa:/ eh takie życie...
Ja jak mam badania moczu to nie mogę wytrzymać [emoji13] o 5 przeważnie juz sikam[emoji23]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Magiczna83 powodzenia! połówkowe USG aż się wierzyć nie chce że to już!
Ja się boję stawać na wagę - do 28 roku życia byłam chuda bardzo a potem 30 kg przybralam i zgubić nie mogę wcale :(
Boję się że jak w ciąży przytyję to mi to zostanie a niestety przez złe samopoczucie, krwawienia na początku przestałam biegać i ćwiczyć tak więc waga napewno rośnie. Nawet nie mam porównania do poprzednich ciąż przytyłam 12,6 i 35 kg w ciążach - wszystko gubiłam w ciągu 3 tyg od porodu bez żadnego wysiłku i starań - ale to było dawno temu. Zazdroszczę wam trochę tych L4. Z urlopu wróciłam do pracy tydzień temu i już mam dość ;( wykończona jestem

Napisane na Moto G (5) w aplikacji Forum BabyBoom

coś o fotelikach jeszcze [emoji13]

Szczerze? Ale z dupy ;)
Merytorycznie to tam nie ma nic... Coś o funkcjonalnosci i to tyle. A o bezpieczeństwie to... może lepiej nie będę komentować, bo o bezpieczeństwie to tam nie ma nic, idąc tym tokiem rozumowania rownie dobrze możemy jeździć bez fotelików, jak Ci z Volvo (fura była? Była...) i oddać się całkowicie w ręce Opatrzności. Powodzenia

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Szczerze? Ale z dupy ;)
Merytorycznie to tam nie ma nic... Coś o funkcjonalnosci i to tyle. A o bezpieczeństwie to... może lepiej nie będę komentować, bo o bezpieczeństwie to tam nie ma nic, idąc tym tokiem rozumowania rownie dobrze możemy jeździć bez fotelików, jak Ci z Volvo (fura była? Była...) i oddać się całkowicie w ręce Opatrzności. Powodzenia

Szczerze? Nie ogladalam[emoji23]

reklama
To nie oglądaj ;) szkoda Twoich 23 minut życia. Jedyne merytoryczne co tam jest to... "Fajny zagłówek, bo się reguluje i pasy łatwo naciągnąć", reszta to jakieś farmazony ;)

Tak myślałam ze obejrzysz i podsumujesz to znaczy będę miała z głowy hehe[emoji6][emoji6]

Do góry