reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Lake ja jestem wyłącznie na apce wiec tutaj nawet suwaczkow nie widzę odrazu mówię ze nie zrobie bo na kompa wchodzę od święta.
Możemy zrobić osobny wątek z datami itp. Będzie ładnie i czytelnie ;)

Parkola ja tez mam mnóstwo obaw, to chyba normalne.

Mamaincognito u mnie mocz, morfologia, tsh, hiv,we, u jakieś 3 inne ale za cholerę sie nie doczytam [emoji23] i dodatkowo na przeciwciała.
Toksoplazmozę i różyczkę przechodziłam juz wiec mam z głowy badanie.

Jeszcze muszę do endo sie zapisać...

Kass warto wybrać sie w ciazy do dentysty ze względu na to ze zeby lubią w ciazy sie psuć.

Ja tez muszę badania zrobić w tym tygodniu bo w nast czwartek wizyta ;)

Dziewczyny wybieracie sie na badania prenatalne ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Lake ja jestem wyłącznie na apce wiec tutaj nawet suwaczkow nie widzę odrazu mówię ze nie zrobie bo na kompa wchodzę od święta.
Możemy zrobić osobny wątek z datami itp. Będzie ładnie i czytelnie ;)

Parkola ja tez mam mnóstwo obaw, to chyba normalne.

Mamaincognito u mnie mocz, morfologia, tsh, hiv,we, u jakieś 3 inne ale za cholerę sie nie doczytam [emoji23] i dodatkowo na przeciwciała.
Toksoplazmozę i różyczkę przechodziłam juz wiec mam z głowy badanie.

Jeszcze muszę do endo sie zapisać...

Kass warto wybrać sie w ciazy do dentysty ze względu na to ze zeby lubią w ciazy sie psuć.

Ja tez muszę badania zrobić w tym tygodniu bo w nast czwartek wizyta ;)

Dziewczyny wybieracie sie na badania prenatalne ??

Ja będę robić test PAPPA. Jutro będę dzwonić i się zapisywać planuje koło 8.06 wykonać badanie.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Też myślę o prenatalnych i raczej też się zdecyduje.

Doszły mi dziś takie zawroty głowy że jestem przerażona że szefowej o ciazy powiem dopiero za dwa tygodnie :(

Hej dziewczyny.
Ja dziś już całkiem dobrze się czuje. Mdłości już na szczęście brak. Tylko brzuch tak troche pobolewa.
Mi suwak źle odlicza, dziś zaczęłam 9 tydzień. Chociaż jak patrzę to tylko o jeden dzień się myli. Bo według niego jestem w ciąży od 7tyg i 6dni czyli kończę 8 tydzien.
A według USG w ciąży jestem od 8 tyg czyli zaczynam 9 tydzień.
Skomplikowane to liczenie [emoji23]

Można zrobić oddzielny wątek z nasz lista gdzie napiszemy na kiedy termin, coś o nas itp. Co Wy na to?

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Z prenatalnych to ja tylko to USG I trymestru, chyba że będzie coś niepokojącego (ale nie dopuszczam takiej myśli do siebie).
Zastanawiam się jak dużo nas jeszcze może dojść :D ale to dopiero połowa miesiąca to jeszcze trochę może być, ja do tej pory w sumie byłam na grupie na Facebooku, jakoś tak dużo łatwiej wszystko się ogarnialo, co prawda były różne gownoburze, ale teraz została nas grupka kilkunastu dziewczyn i się tak trzymamy. Z dwoma nawet się spotykamy w różnych miejscach w Polsce raz na pół roku :) fajna sprawa

reklama
Do góry