reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Anula0000 trzymam kciuki za Twojego męża! Oby jak najszybciej wrócił do domku :)

@Shaer współczuję biegunki i uważaj tam na siebie! Może probiotyki jakieś weź?

@marlena:) odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek! Nabiegasz się od stycznia, uwierz mi :p

@kamisia1101 oj też bym się wkurzyła :/ Ci faceci to czasem nie ogarniają takich rzeczy niestety i właśnie jeszcze potrafią się przyczepić, że Ty się czepiasz…ehhh

U mnie dzień lajtowy, zaraz na jakiś spacer pojedziemy, później urodziny córki szwagierki i tyle. Dziś mam w zasadzie wolne od garów, bo wczoraj ugotowałam zupę krem z brokuła i jest na dziś, a na drugie szaszłyki pieczone w piekarniku z ziemniaczkami takimi z cebulką - też już przygotowane :) Mniam! :) Synek i dziś i wczoraj dał nam pospać prawie do 9 więc jesteśmy wypoczęci i radośni ;) Od razu człowiek lepiej funkcjonuje! Miłej niedzieli :)

reklama
@yoan.m ja nie wiem czy iść do szkoły rodzenia bo dalej nie wiem czy mogę rodzic SN, zobaczymy co powie mi dr. Lisiak, u niego wizyta z usg i badaniami 200 zł wiec cena spoko :)

No mówię Ci wpisz sobie dr Wolski i u niego na stronie jest rejestracja online i cennik który zabija
emoji12.png

@kolorowaMama ja tez nie wiem, czy będę rodzić SN, ale chce iśc do szkoły rodzenia ze wzgl. na to, żeby posłuchać o tym, co mówi się dwadzieścia lat po moim ostatnim porodzie. Wszystko się teraz pozmianiało w stosunku do tego, czego ja się kiedyś "uczyłam"

@Anula0000 trzymamybza niego kciuki, jak refluks to da sie przezyc, przepuklina gorsza i nie warto czekac z zabiegiem zeby sie nie pogorszylo

@julia0903
Odwodnilam sie juz nieco, ale biore elektrolity duzo pije. Nawet cole odgazowana wyzlopalam z dwie szklanki. Staram sie tez jesc nieco wiecej.
Mialam jutro isc na glukoze i badanie moczu,ald chyba nie ma sensu?
Może Dicoflor, albo jakiś probiotyk?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w.nocy gorączka, synek wstawał, chodził,masakra. Nos zawalony,teraz mu leje non stop. Czyli z przedszkola nici. Nie wiem, czy w ogóle iść do lekarza z nim. Ma nawrót pewnie...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też noc kiepska, Popi 3x robiła kupsko i oczywiście miała 37,5. Mnie też coś bierze, trochę bolą zatoki, mam zatkany kinol i trochę kaszlę.

Idę jutro do pracy, chciałam wziąć wolne ale nie mam jak przełożyć klientów. Ubiorę się za to na czarno od stóp do głów. Jeszcze przed chwilą przeczytałam projekt ustawy i jestem przerażona zacofaniem i ignorancją. Niedługo w Polsce będzie jak w kraju muzułmańskim. Kobieta przedmiot, którym można rozporządzać jak sie chce. Wiecie, że kilka lat temu 3 x poroniłam i miałam ciąże pozamaciczną. Teraz trafiłabym za to na dobrych kilka lat do więzienia o ile wogule bym to przeżyła, szczególnie pozamaciczną. Jestem przerażona tym co chcą nam zrobić. No i biedne te wszystkie niechciane, niekochane, schorowane dzieci, na które i tak nikt nie wyłoży ani grosza. Biedne rodzeństwo tych dzieci, którym złamie się życie, ciągłą opieką nad upośledzoną siostrą czy bratem. Biedne matki, które urodzą dzieci z gwałtu, z kazirodztwa, nieżywe. Biedni lekarze, którzy będą bali się zadziałać w obronie życia matki a przy okazji stracą dziecko. KOSZMAR. Tym krajem rządzą faceci i mohery.
Przepraszam za wywód, mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam, ale siedzi to we mnie i dlatego, w bezpiecznych warunkach trochę to z siebie wyplułam.

Witam I Zycze zdrowia dla wszystkich chorowitek malych I duzych.
Ja sie mocze wczoraj wieczorem odkurzylam jedno pietro dzisiaj drugie, za pół godziny przychodzi kolezanka oliwii, mi sie należy chwila relaksu.

Noc średnia Snilo mi sie ze sie tak poklucilam z moim ze do polski chcialam wracac a obudzilam sie w środku nocy z tak bolacym lewym biodrem ze musialam mojego A obudzic bo sama bym do toalety nie doszła.
Wyciagnelam z szafy koldre, wsadzilam miedzy nogi I pomoglo, kupuje poduszke do spania.
Zycze milej niedzieli.

danutka wspolczuje szpitalu w domu, u nas synek zwymiotowal jeszcze raz w nocy ale teraz widac ze ma duzo sily i apetyt oby tak zostalo bo przerwa w przedszkolu na pewno nie wplynela by dobrze na jego proces oswajania sie
julia wlasnie tez chcialam kolyske do naszej sypialni ale dobrze ze za wczasu sie zorientowalam ze osobno musiala bym miec kolejny mebel do przewijania, a tak to wszystko na lozeczku. wiec juz przestalam szukac kolyski ;) a Ty swojej wyslij zdjecie jak bedziesz miec mozliwosc :)
Kiki oj tak, spokojna i przespana noc to gwarancja dobrego humoru z rana : )

reklama
Do góry