reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny wiem ze parę razy o tym pisalyscie ale nie pamiętam co pisalyscie.jak macie to badanie glukozy?bo właśnie przeczytałam ze mam mieć pobierana krew na czczo,po godzinie i po dwóch. W pierwszej ciąży miałam tylko na czczo i po godzinie.

reklama
Wróciłam z tej glukozy, zjadłam śniadanie i normalnie w kimę poszłam. Obudził mnie dopiero Antek jak ze szkoły wrócił. Co to z człowiekiem robi brak kawy rano [emoji3]. Potem ruszyliśmy na basen i tak naprawdę niedawno wróciłam. Mała dziś cały czas kopała jak pływałam, co nigdy się jeszcze nie zdarzyło. Co do ruchów to ja nawet ostatnio pisałam, że mniej aktywna jest. Wydaje mi się,że Antek bardziej rozrabiał. Ale nie jestem tego pewna, dużo czasu już minęło.
Wczoraj nie odzywałem się cały dzień ,dopiero wieczorem dała czadu. Dziś jest bardziej aktywna.
@Kamisia mam nadzieję, że minie Wam szybko to choróbsko i nie zarazisz się od małego.
@aniay jak to jest z tym zamkniętym, jakieś specjalne warunki trzeba spełnić? Jeśli dałoby radę to też bym chętnie dołączyła, bo powiem , że to jest chyba dobre miejsce żeby właśnie jakieś foty wstawiać.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@betina79 nie strasz ani naprawdę ... ja juz się cieżko czuje a pozniej nie wyobrazam sobie przytyc np jeszcze z 10 kg to bym sie chyba juz wgl nie ruszyła
powiem Ci ze to raczej nie kwestia kg a brzucha a ten na pewno jeszcze urośnie. niestety będziemy się czuć coraz bardziej ociezale

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Znowu nie zdążyłam nadrobić, za szybko leci czas....
Urodziny udane, dzieciaki szczęśliwe, a my zmęczeni. Mój M rozchorowany- kaszel, katar ból gardła i ogólne osłabienie. Reszta jakoś się trzyma. Leonka czuję regularnie, rozciąga się i mocno kopie. Czasami czuję stopkę lub kolanko, tak jakby wystawało.
Zostało mi jeszcze trochę ponad miesiąc pracy. Muszę powiedzieć, że jestem zmęczona.
W tym tygodniu miałam iść na glukozę ale zdecydowałam, ze zrobię to dopiero w poniedziałek. Za dużo słodyczy jeszcze czeka w lodówce a ja nie mogę im sie oprzeć;). W przyszły czwartek idziemy pooglądać dzidziucha. Mam nadzieję, ze wszystko wporządku.
Moje dzieciaki przez trzy lata mieszkały w jednym pokoju i sie sprawdziło. Lubiły być razie, zasypiać, sprawdzały się nawet wspólne zabawki. Od jakiegoś czasu każdy z nich ma swój pokoik i też jest bardzo dobrze.

reklama
Do góry