GratulacjeHej wpadam na szybko. Wczoraj cały dzień spędziliśmy w Krakowie, przy okazji byłam na wizycie u mojego nowego ginekologa. No nareszcie jakiś sympatyczny lekarz a nie taki gbur jakiego miałam wcześniej. Przebadał mnie, szyjka ok, Janczek też w porządku, rośnie - 650 g już No i wreszcie mam L4.
@gato mmm ślinka cieknie
@MiMeMi właśnie robię nalewkę imbirową, pięknie pachnie!
U nas dziś zupa dyniowa, a na drugie indyjski gulasz z soczewicy, pieczone ziemniaki i ogóry kiszone
Buziaki
reklama
To super ze wszystko okWitajcie ja dziś też byłam na wizycie szyjka się uspokoiła mogę normalnie funkcjonować tylko zakaz sexu. Ale jakoś damy radę. Najważniejsze że mogę jeszcze chodzić. Powoli zbieram się też do zakupów ale jakoś wydaje mi się że tyle jeszcze czasu że trudno mi wrzucić do koszyka wkładki laktacyjne np. Albo mnie to już tak przeraża że blisko a ja uwielbiam dzieci ale nie jestem fanką tego wieku niemowlęcego.
Andziulkag81
Fanka BB :)
Tego Ci życzę choć grudzień to będę musiała leżeć napewno żeby dotrzeć do nowego roku@Andziulkag81 super wieści że z szyjka wszystko w porządku, teraz możesz w miare normalnie funkcjonować. Mam nadzieje ze u mnie tez sie wszystko wyklaruje z szyjka i nie będę musiała leżeć, bo nie ukrywam ze łatwo nie jest...
Andziulkag81
Jak to samotna serce bije w TobieNiby wszystko ok, moge miec cos z tarczyca qlbonstan zapalny w kosciach. Ogolnie czuje sie dobrze, jakbym w ciazy nie hyla gdyby nie swedzenie i ostatnio znow bol glowy. Przytylam 6 kg i ciagle jestem glodna... Moj maz mi dokucza ze jem za duzo.
Ostatnio czuje sie koszmarnie samotna
katem86
@aniay a ile masz tej znizki na targi? Bo bilety po 13£ od osoby.....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Datowanie według usg w 12tym tygodniu jest bardziej miarodajne I dlatego sie tego trzymaja.Usg tutaj robie w szpitalu... nie ma opcji zeby dali troche czasu i zrobili rescan. Mam wizyte wyznaczona za 3 tygodnie na rescan. Wogole to zdenerwowali mnie bo juz bylam w 22 tygodniu wg ostatniej miesiaczki, a oni mi ze oni licza date porodu wg usg z 11 tyg i mam 20 tydzien. Deja vu cholercia....
A moja mamusia powiedziala ze jak ma mnie to uspokoic to ona mi zaplaci za prywatne usg na plec tzw gender scan. I zaklepalam sobie na nastepna niedziele bo powoedzieli ze najlepiej dac dzidzi 5 dni minimum na przekrecenie sie [emoji6] w razie gdyby nie bylo widac to oferuja rescan po kilku dniach za free wiec jestem mega happy. Za tydzien nastepne podgladanie maluszka. Kochana mamcia [emoji7][emoji7][emoji7]
Jakbym sie sugerowala moim okresem to bym konczyla 28my tydzien z czego wiem ze to bzdura
aniay
8 funtow jak kupisz przez strone@aniay a ile masz tej znizki na targi? Bo bilety po 13£ od osoby.....
katem86
Znaczy po znizce placisz 8f od osoby czy 8f znizki i wychodzi bilet po 5£?
reklama
aniay
8 od osobyZnaczy po znizce placisz 8f od osoby czy 8f znizki i wychodzi bilet po 5£?