reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) Dobrze, że jesteście, to nieocenione móc się komuś wyżalić ze zrozumieniem. Właśnie wykąpałam moich chłopców i zasypiają. Już mi troszkę lepiej, zeszły ze mnie te dzisiejsze negatywne emocje i powoli się wyciszam. Teraz się sama sobie dziwię, że aż tak się rozkleiłam z powodu jakiegoś kretyna. Widać hormony:)

reklama
Mam dość dzisiejszego dnia, znowu wróciły mi się skurcze przepowiadające które pojawiają się co kilkanaści minut do tego boli mnie lekko nerka, pęcherz, plecy i biodra, masakra, jak do rana mi nie przejdzie to idę na cito do lekarza. Normalnie momentami mam wrażenie że okres mam do tego :(

Witam [emoji2]
Mi mały dziś daje popalić. Aktywny tryb ma dziś cały dzień. A przecież pęcherz matki to najlepsiejsza trampolina... Oglądam se na ipli porody. I prawie na każdym płaczę i utwierdzam się w przekonaniu że chce SN. Najlepiej bez znieczulenia. Ewentualnie gaz.
Z mężem non stop się sprzeczamy. Nie wyjdzie z górą tak jak chciałam i źle się czuje z tego powodu. A mój kochany M chce przemycić swoje niedorzeczne dla mnie pomysły bo taniej. No dobrze ale do cholery ja więcej będę w tym domu siedzieć więc z całym szacunkiem ale nie ma nic do powiedzenia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie 2 kilo na plusie wrr... myslałam tylko 6 kilo przytyć a tu pewno tak nie bdzie .Antoś ma 600g i wszystko ok .Szyjka zamknięta ,wizyta 27 pazdziernika i narazie na cukier niedostałam skierowania ani na inne badania teraz 23 tydzień,Ale lekarka ma opinie dobrej u nas wiec jej ufam pracuje w szpitalu wiec wie co robi.
Super ze wszystko ok:)

Mam dość dzisiejszego dnia, znowu wróciły mi się skurcze przepowiadające które pojawiają się co kilkanaści minut do tego boli mnie lekko nerka, pęcherz, plecy i biodra, masakra, jak do rana mi nie przejdzie to idę na cito do lekarza. Normalnie momentami mam wrażenie że okres mam do tego :(
Nie martw się może mina te skurcze.a bierzesz magnez albo nospe?ha tez dzis brzuszek twardy a bylo jyz lepiej

Witam
emoji2.png

Mi mały dziś daje popalić. Aktywny tryb ma dziś cały dzień. A przecież pęcherz matki to najlepsiejsza trampolina... Oglądam se na ipli porody. I prawie na każdym płaczę i utwierdzam się w przekonaniu że chce SN. Najlepiej bez znieczulenia. Ewentualnie gaz.
Z mężem non stop się sprzeczamy. Nie wyjdzie z górą tak jak chciałam i źle się czuje z tego powodu. A mój kochany M chce przemycić swoje niedorzeczne dla mnie pomysły bo taniej. No dobrze ale do cholery ja więcej będę w tym domu siedzieć więc z całym szacunkiem ale nie ma nic do powiedzenia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mała tez chyba mnie w pęcherz kopie, co 10 min do ubikacji biegam....
Współczuje kłótni z mężem, mam nadzieje ze szybko sie dogadacie :)

reklama

No Aniay jesli skurcze są tak regularne, to warto odwiedzić lekarza.. Mam nadzieje jednak, ze w nocy bedzie spokojnie i to tylko kwestia ciężkiego dnia. Trzymam mocno kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry