reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam sie niedzielnie :) u nas też pogoda do kitu, ciągle pada.... wczoraj odwiedzili nas znajomi więc sobota minęła w miłym towarzystwie, a dziś pewnie rodzice przyjadą. Teraz jak sie wieść rozeszła ze muszę ciągle leżeć to wszyscy chcą mnie odwiedzać, haha :)
@Danutka24 fajny wózek :)
@brzusio to może warto skonsultować ten twardniejący brzuch z lekarzem? Bo skoro od tego spac nie możesz to moze lepiej zapytać?

reklama
Niedziela rano
Mogę pospać, a tu co 7 i juz po spaniu ;(( w brzuchu burczy
Ja wiadomosci nie oglądam, Wogole tv mało włączony, wszystko na necie, i fb, nawet nie wiem co sie dzieje, przez prace nie mam czasu na nic [emoji33][emoji33]
@Danutka24 śliczny wóz ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie niedzielnie,ja dziś już trochę lepiej się czuje ale dalej szału nie ma.Brzuch tez mi twardnieje zwłaszcza po nocy jakoś nie wiem czy nerwy czy że nie wygodnie mi się śpi.
Mam nadzieje @brzusio ze u Ciebie tez się polepszy i ze brzuchy przestaną nam dokuczać.
Co do wiadomości to ja oglądam jak tylko mogę kanał informacyjny,jakoś mam poczucie ze musze wiedzieć co się dzieje dookoła.
@julia0903 myślę że napewno nie zaszkodzi wstawić rzeczy po córeczkach,może któraś z nas się skusi;)
Miłej niedzieli wszystkim:)

Dzień dobry w niedzielę :)
Ja tez juz nie śpię. Nameczylas sie w nocy znów, nie wygodnie z tym brzuszkiem sie spi, jeszcze bez rogala i u teściów mi cis ten materac nie pasuje bo za miękki i koszmarnie sie mecze w nocy.
Dziewczyny ja tez z tych co chciałyby zeby całe to zło zniknęło ze swiata. Nie cierpię krzywdy ludzkiej. Od jakiegos czasu nie oglądam wiadomości a jedynie przeglądam zeby wiedzieć co sie dzieje w Polsce i na swiecie. A juz historie na fb o chorych dzieciach to sa straszne. Chciałoby sie wszystkim pomoc.
U nas chyba dzis tez bedzie deszczowo. Jedziemy pozniej do moich rodziców. Mama ma torta urodzinowego wiec bedzie wyrzerka:) i z siostrami sie spotkam super.
Życzę wam miłego dnia i duzo uśmiechu :)
No i ja rozumiem weekend ale chyba zacznę zaraz po nickach wywoływać do aktywności na forum ;)
Shaer juz niedługo bedziesz sie urządzać i wić gniazdko jeszcze troszke cierpliwości:)
Historia o wózku od siostry kapitalna rozbawiła mnie:) Gratuluje zakupu i postawienia na swoim. Dobrze ze maz dał sie zbałamucić:)
Oliwka w Warszawie takie atrakcje sie odbywały?
A jak:)
Jak się nie odzywa przez 3 dni to się poźniej nadrabia ;-)
Link do tego łóżeczka Ikea
Link do: FLITIG Łóżko dziecięce, buk, średnioniebieski - buk/średnioniebieski - IKEA

Wiecie co, ja ostatnio nie mam zupełnie czasu na wiadomości. TV nie oglądam ze względu na synka - bo jak włączamy to bajki chce. A na Internet to tylko do Was wchodzę. W pracy nie ma czasu a po pracy tylko z komórki ewentualnie. Laptopa nie mam kiedy włączyć a jak synek tylko zobaczy włączony to awantura bo chce klikać itd...Więc z lekka odcięta od świata jestem.

Z wyprawką czekam na l4 więc dla młodej nic nie kupiłam jeszcze.

@Czoperka ja ostatnio mojego w skarpetkach puszczam po podłodze. Tylko zimne stopki właśnie ma poźniej. Mamy z kapciami problem. Bo z jednej firmy z rozmiarówki 20 wyrósł a następne za długie (befado, polecała mi rehabilitantka). Kupiłam inne w Smyku to go obtarły na piętach. Szukałam na Allegro i w sumie tylko jeszcze jednej firmy są dostępne, ale jakoś mnie nie porwały. Musimy się do sklepu wybrać.
A tyłek miał czerwony jak kompot z porzeczek pił. Poźniej moja mama skojarzyła, że pewnie przez to.

Miłej niedzieli
U nas najlepszevokazaly sie Befado.

Poszlismy zwiedzac zaplecze Kolei Mazowieckich przez 1.5 h a potem przez 3h warsztaty intercity i pendolino.
Ledwo zyje kregoslup i nogi mi odpadaja. Chyba umre.

A jeszcze zapomnialam sie pochwalic, zapisalam sie na warsztaty mamotoja. 28.09. W innych miastach tez niedługo beda.

HappyBabyMama, askkk2,Bridget Jones dzięki Wam kochane za wsparcie.napewno skonsultuje to twardnienie z lekarzem.tylko nie wiem czy nachodzić go jutro w szpitalu czy wstrzymać sie do wizyty w środę.sama jyz nie wiem.czasami tak panikuje ze mam ochotę jechać z marszu do szpitala a chwilami mysle sobie ze nic strasznego sie nie stanie:(

reklama
Do góry