reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie też leń... Synka po przedszkolu porwała mi mama,mam jechać po niego jutro.
Trochę kości mnie,by powiesić nowe firanki,ale wypadało by umyć okno do kompletu... No i wypracować firany...ehhh...nie chce mi się...

Właśnie siedze w przychodni, I czekam az ogarna moja recepte.
Od 4 miesiecy mam problem z dostaniem tego samego leku. Co miesiac inny cyrk. Rece opadaja.

U mnie też leń... Synka po przedszkolu porwała mi mama,mam jechać po niego jutro.
Trochę kości mnie,by powiesić nowe firanki,ale wypadało by umyć
okno do kompletu... No i wypracować firany...ehhh...nie chce mi się...
Ja też miałam taki zapał z myciem okien i wieszaniem firanek wypranych i wyprasowanych - z 3 pokoi , tlko synka umyłam okna, wyprasowałam firankę i powiesiłam, reszta leży i czeka na przypływ natchnienia ;p Myć okna lubię ale prasowanie firanek - koszmar

Aniay ja jeszcze mam polowkowe za 2 tyg. W 23 tc...
Bo zgapilam sie powiedziec ze to wizyta polowkowa w rejestracji i a na to wiecej czasu jest potrzebne

reklama
Do góry