reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
@Ketrinna znajde przepis to wrzuce.
Ja sie Witam porannie po jednej z gorszych nocy od dlugiego czasu.
Dolaczam do klubu mam którym Snilo sie ze krwawia. Oczywiście po obudzeniu polecialam sprawdzic ale wszystko ok.
Pół nocy budzilam sie I zasypialam co chwile, nie patrzylam na zegarek zeby sie mie wybudzic ale.jestem tak zaspana jak bylam wieczprem.
Jeszcze wczoraj cały dzień bylo mi niedobrze a na wieczór slabo. Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej.
Dobrego dnia wszystkim.
Ja sie Witam porannie po jednej z gorszych nocy od dlugiego czasu.
Dolaczam do klubu mam którym Snilo sie ze krwawia. Oczywiście po obudzeniu polecialam sprawdzic ale wszystko ok.
Pół nocy budzilam sie I zasypialam co chwile, nie patrzylam na zegarek zeby sie mie wybudzic ale.jestem tak zaspana jak bylam wieczprem.
Jeszcze wczoraj cały dzień bylo mi niedobrze a na wieczór slabo. Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej.
Dobrego dnia wszystkim.
Danutka24
Fanka BB :)
Witam:-) U mnie przedszkolna przeprawa nadal trwa... Mamy go zostawiać po dwie godziny dziennie i stopniowo wydłużyć pobyt. I tak płacze. Pocieszam się,że nie histeryzuje...
Pewnie było by inaczej,gdybym pracowała tak ja pracowałam,po 12godzin na dwie zmiany... Nie był do mnie taki przywiązany.
U mnie na obiady różnie,pomidorowa,placki ziemniaczane,frytki, żurek. Wczoraj robiłam kluski z kurczakiem pieczonym na butelce piwa. Mniam:-) chociaż w takiej postaci zaliczylam piwo;-)
Dziś wizyta w południe. Kto jeszcze dzisiaj? [emoji4]
Pewnie było by inaczej,gdybym pracowała tak ja pracowałam,po 12godzin na dwie zmiany... Nie był do mnie taki przywiązany.
U mnie na obiady różnie,pomidorowa,placki ziemniaczane,frytki, żurek. Wczoraj robiłam kluski z kurczakiem pieczonym na butelce piwa. Mniam:-) chociaż w takiej postaci zaliczylam piwo;-)
Dziś wizyta w południe. Kto jeszcze dzisiaj? [emoji4]
@malina4444 wrzuce fotke jak kupie ale niestety moge bez sukienki bo est dalej w czasie szycia
chyba na dopiero po weselu
chyba na dopiero po weselu
askl25
Hej na razie mnie nie wypuszczają. Cukier ciągle wysoki. Możliwe ze bez lekarstw nie da rady. Lekarz na wizycie mówił ze wypuszcza mnie jak ureguluje się cukier. Nie jest źle tylko rodzinki mi szkoda. Bo nie dosyć ze cala chatę mają na głowie to muszą jeszcze jeździć do mnie z jedzeniem. W szpitalu są trzy posiłki ja musze jeść sześć razy i do tego zupełnie nie dopasowane do mojej diety. Wczoraj mąż przywiózł mi gotowane mięsko ,jajka ,pomidorki także w końcu jestem najedzona.
MiMeMi
Witam się z rana,
Dzięki dziewczyny, ja z tych co myślą optymistycznie, więc nie nakręcam się. Lekarz też raczej uspokajał.
Czytam te przepisy (a suszone pomidory uwielbiam) a jestem bez śniadania jeszcze i zamarzyło mi się spagetti co Czoperka napisała :-)
@Czoperka mój synek też świata bez mamy nie widzi. Choć ostatnio tata też jest na tapecie. Więc najlepiej jak w pobliżu jest i mama i tata.
@maryqska nie rób sobie wyrzutów, choć rozumiem Ciebie. Ja też tym razem z tych co bez energii w ciąży.
No i od jakiegoś czasu obiecuję sobie wziąć się za gotowanie, bo ostatnio taka monotonia, że apetytu brak. W pracy ostatnio na obiad jogurtami się posiłkuję bo nie mogę patrzeć się na stołówkowe żarcie.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Dzięki dziewczyny, ja z tych co myślą optymistycznie, więc nie nakręcam się. Lekarz też raczej uspokajał.
Czytam te przepisy (a suszone pomidory uwielbiam) a jestem bez śniadania jeszcze i zamarzyło mi się spagetti co Czoperka napisała :-)
@Czoperka mój synek też świata bez mamy nie widzi. Choć ostatnio tata też jest na tapecie. Więc najlepiej jak w pobliżu jest i mama i tata.
@maryqska nie rób sobie wyrzutów, choć rozumiem Ciebie. Ja też tym razem z tych co bez energii w ciąży.
No i od jakiegoś czasu obiecuję sobie wziąć się za gotowanie, bo ostatnio taka monotonia, że apetytu brak. W pracy ostatnio na obiad jogurtami się posiłkuję bo nie mogę patrzeć się na stołówkowe żarcie.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
gato
@aniay wczoraj ja też miałam gorszy i dzień i całodzienne mdłości. Może to pr
zez temperaturę, jakoś w ciąży przeszkadza mi jak jest gorąco.
@Danutka24 z dnia na dzień będzie lepiej z przedszkolem, zobaczysz [emoji4]
@askl25 trzymam kciuki, za ten cukier[emoji4]
@marysqska, @MiMeMi dziewczyny wyrzuty z powodu braku energii? No co Wy! Zapierniczacie codziennie do pracy, zajmujecie się dziećmi i domem, a w dodatku w ciąży jesteście. Ja dopiero na l4 zobaczyłam ile mam czasu bez pracy i ile mogę zrobić na spokojnie. Chylę czoła przed Wami , które pracują, bo to nie jest takie łatwe do ogarnięcia. @MiMeMi gratuluję córci [emoji3]. Dobrze, że ze spokojem podchodzisz do sprawy, tak trzymać.
Miłego dnia wszystkim [emoji3]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
zez temperaturę, jakoś w ciąży przeszkadza mi jak jest gorąco.
@Danutka24 z dnia na dzień będzie lepiej z przedszkolem, zobaczysz [emoji4]
@askl25 trzymam kciuki, za ten cukier[emoji4]
@marysqska, @MiMeMi dziewczyny wyrzuty z powodu braku energii? No co Wy! Zapierniczacie codziennie do pracy, zajmujecie się dziećmi i domem, a w dodatku w ciąży jesteście. Ja dopiero na l4 zobaczyłam ile mam czasu bez pracy i ile mogę zrobić na spokojnie. Chylę czoła przed Wami , które pracują, bo to nie jest takie łatwe do ogarnięcia. @MiMeMi gratuluję córci [emoji3]. Dobrze, że ze spokojem podchodzisz do sprawy, tak trzymać.
Miłego dnia wszystkim [emoji3]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
@bridger jones baba z recepcji wyprowadza mnie z równowagi bo podtrzymuje, ze dopiero jutro moge przyjść a wstałam w druga głowa na policzku tak spuchlam [emoji24] zaraz zaprowadzę córę do szkoły i bede szukać innego dentysty bo do jutra moze byc bardzo zle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
ja też noc jena z gorszych, jak nie najgorsza. Strasznie bolał mnie żołądek, ból promieniował na cały brzuch i się nakręcałam strasznie. Wykąpałam się i chciałam do szpitala, ale jak patrzyłam na mojego synka, żeby go zostawić (( Miałam tabletki Gealcid syna , zjadłam i o dziwo pomogło trochę, zasnęłam ale o 3 wstałam i powtórka .. siedzieć źle, leżeć źle, chodzić źle ..
Poza tym słabo czuję ruchy, wieczorem i w nocy w ogóle i nakręciłam się. Wczoraj zmierzyłam cukier, od razu po zjedzeniu kawałka ciasta i winogron, wyszedł 210 . Może któraś się zna na tym? Powinnam się przejmować ? na internecie są normy ale na czczo, albo godzinę lub 2 po jedzeniu.
Poza tym słabo czuję ruchy, wieczorem i w nocy w ogóle i nakręciłam się. Wczoraj zmierzyłam cukier, od razu po zjedzeniu kawałka ciasta i winogron, wyszedł 210 . Może któraś się zna na tym? Powinnam się przejmować ? na internecie są normy ale na czczo, albo godzinę lub 2 po jedzeniu.
reklama
betina79
ja o dziwo musze powiedziec ze doswiadczam chyb aplusow druiego trymestru caly czas bo mimo ze pracuje na full time, to mam jakies takie pozytywne nastawienie, sporo energii I hej do przodu ; )
pewnie ze czasami przejdzie mi przez glowe ze fajnie byloby poleniuchowac w domu ale zaraz potem przychodzi satysfakcja ze udalo mi sie cos w pracy I jest ok : )
mam o tyle latwiej ze maz bardzo pomaga teraz w domu I przy synku, ja przez to ze jestem ciezarna pracujaca mam taryfe ulgowa ; )
jutro do pracy tylko na chwile I zaczynamy weekend, jedziemy gdzies na wycieczke, juz sie nie moge doczekac : )
@MiMeMi a Ty do kiedy zamierzasz pracowac?
@Danutka24 na pewno nie pomaga Twojemu synkowi to ze wie ze jestes w domu a on musi zostac w przedszkolu. gdyby wiedzial ze rodzice ida do pracy I nie ma wyjscia, moze latwiej byloby mu sie z tym pogodzic. ale na pewno za ty czy dwa sie przyzwyczai do nowego rytmu.
@kolorowaMama wspolczuje bolu zeba.. oby Cie przyjeli jak najszybciej
@ankamaz tych regularnych ruchow to pewnie mozesz jeszcze nie czuc przez jakis czas, ale jak ma Cie to uspokoic to moze lepiej podejsc na jakas szybka wizyte I spr czy wszystko ok?
pewnie ze czasami przejdzie mi przez glowe ze fajnie byloby poleniuchowac w domu ale zaraz potem przychodzi satysfakcja ze udalo mi sie cos w pracy I jest ok : )
mam o tyle latwiej ze maz bardzo pomaga teraz w domu I przy synku, ja przez to ze jestem ciezarna pracujaca mam taryfe ulgowa ; )
jutro do pracy tylko na chwile I zaczynamy weekend, jedziemy gdzies na wycieczke, juz sie nie moge doczekac : )
@MiMeMi a Ty do kiedy zamierzasz pracowac?
@Danutka24 na pewno nie pomaga Twojemu synkowi to ze wie ze jestes w domu a on musi zostac w przedszkolu. gdyby wiedzial ze rodzice ida do pracy I nie ma wyjscia, moze latwiej byloby mu sie z tym pogodzic. ale na pewno za ty czy dwa sie przyzwyczai do nowego rytmu.
@kolorowaMama wspolczuje bolu zeba.. oby Cie przyjeli jak najszybciej
@ankamaz tych regularnych ruchow to pewnie mozesz jeszcze nie czuc przez jakis czas, ale jak ma Cie to uspokoic to moze lepiej podejsc na jakas szybka wizyte I spr czy wszystko ok?