reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny cukier mam cały czas wysoki. Jem mało i się pilnuje diety oraz jem co 3 godziny. A mimo to 1h po obiedzie skoczył mi do 140. Obawiam się ze będę musiała brać leki. Co do tego czemu leżę na oddziale to ginekolog dala mi skierowanie. Ja się jej jeszcze skarżyłam na słabe ruchy płodu. Wiec może to zauważyło ze nie do poradni. Ale powiem wam ze jestem zadowolona ze leżę w szpitalu. W poradni byłabym pozostawiona sama sobie. A tutaj zadaje 100 pytań na minutę położnej czy lekarzom. Jestem dużo spokojniejsza. Koleżanka z sali tez ma cukrzycę. Dużo mi podpowiada.

reklama
Dziewczyny kiedyś któraś z Was, niestety nie pamiętam która, pisała że robi bardzo dobrą sałatke Gyros.Czy moge prosić o podzielenie się przepisem?wiem że w necie jest tego sporo ale musze błysnąć więc potrzebuje sprawdzonego przepisu:cool2:
ja kiedyś pisałam, że idę na Gyrosa do siostry ;p Moja siostra daje mało składników i tylko majonezem przekłada, ja natomiast robię kurczak -cebula czerwona - ketchup majonez -ogórki kiszone-kukurydza feta-ketchupmajonez- kapusta pekińska

Witam;)

Askl25 bardzo dobrze ze jestes w szpitalu, pare dni cie nie zbawi a bedziesz wiedziala jak postepowac masz[emoji4]

Marlena buty fajnie miec w innym kolorze[emoji4]
A niewiem gdzie mieszkasz ale ja zamawialam ze steony Witt tam robia na zamowienie obuwie;)
Przetanczylam cala noc w nich[emoji4] cena nie wysoka w porownaniu z salonami;)

Milego dnia;)

Dzis przyszedl do mnie nosidełko dla małego[emoji4]

@MartynaM ja robiłam
@Bridget Jones napiskrobie Ci przepis wieczorkiem

Ja dzis zliczyłem zjazd na ulicy i cały czas kręci mi sie w głowie mam ciemno przed oczami od rana do tego zab dokucza, poszłam do GP jutro mam jechać zrobic badania krwi w kierunku anemii, cukrzycy i tarczycy a dentysta pomimo to, ze jestem w ciazy i z bólem dopiero na piątek [emoji15] nie wiem jak mam to przeżyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej hemoroidy wewnętrzne działaj szybko przejdź na dietę bogata w błonnik dużo pij po każdej wizycie w toalecie kąpiel okolic hmm i czopki mi akurat pomogły tym razem procto glyvenol wyłączyłem to świństwo narazie choć miałam straszne miesiąc temu do tej pory stosuje owsianke rano zero czekolady i słodycze ograniczone i zwracam uwagę co jej żeby niedopuszczalne do zaparć.
Dziewczyny mam problem.
Powiedzcie mi czy swedzenie w okolicach odbytu i takie mocne pieczenie bolii jak chodze to hemoroidy ?
Nigdy nie miałam czegoś takiego i mnie to przeraża ! Co na to pomaga ? Pomóżcie[/QUOTE

Wsp
@MartynaM ja robiłam
@Bridget Jones napiskrobie Ci przepis wieczorkiem

Ja dzis zliczyłem zjazd na ulicy i cały czas kręci mi sie w głowie mam ciemno przed oczami od rana do tego zab dokucza, poszłam do GP jutro mam jechać zrobic badania krwi w kierunku anemii, cukrzycy i tarczycy a dentysta pomimo to, ze jestem w ciazy i z bólem dopiero na piątek [emoji15] nie wiem jak mam to przeżyć

Współczuję jakbyś była w Wawie to bym mogła pomóc.

Marlena ja tez mam hemoroida przyplątało sie dziadostwo
Zaparcia mam rzadko a jak użyłam czopków to dopiero miałam zaparcia myslalam ze zejde

reklama
Kolorowa trzymaj sie
Moze odpoczywaj w domu
Moze przeciwbólowe i do piątku jakos przetrwasz
A jakby podzwonić gdzies moze zwolnią sie jakieś miejsca ?

Do góry