maryqska
Fanka BB :)
Ja obudziłam sie cała połamana
Wszystko mnie boli
Zaraz idę piec chlebek bananowy obiecałam córci, pózniej kąpiel i dzis zaczynamy przedszkole
Idziemy razem na godzinę, a pózniej pędzę do pracy
O matko jakby mnie teraz zwolnili całowałabym ich po stopach
Nie mam sił
Ale cóż wiem ze potrzebne nam sa pieniądze, nimi ten ekspres sama namówiłam Meza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo przecież zarabiam Hahaha
Cóż najgorzej wyjsc a jak juz jestem w pracy to sie rozkręcam
Czoperka (chyba Ty pytałaś, czytam inzapominam, ale mam miazgę z głowie), ekspres kupiłam Jura, uuyomatyczny, za poleceniem Kiki nie żałuje, jak juz sie dostroi na swoją kawe jest pyszna i jak szybko sie robi,
Nie mam czasu ale musze doczytać jak czyścić i jaka kawe używać, jak Maz był to w pierwsze dni wytestowalismy pol kilo kawy [emoji23][emoji23][emoji23], ale wyjechał wiec ja tylko jedna dziennie, a Teściu espresso
Musze jeszcze Kiki wypytać, a nawet nie mam kiedy napisać )))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko mnie boli
Zaraz idę piec chlebek bananowy obiecałam córci, pózniej kąpiel i dzis zaczynamy przedszkole
Idziemy razem na godzinę, a pózniej pędzę do pracy
O matko jakby mnie teraz zwolnili całowałabym ich po stopach
Nie mam sił
Ale cóż wiem ze potrzebne nam sa pieniądze, nimi ten ekspres sama namówiłam Meza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo przecież zarabiam Hahaha
Cóż najgorzej wyjsc a jak juz jestem w pracy to sie rozkręcam
Czoperka (chyba Ty pytałaś, czytam inzapominam, ale mam miazgę z głowie), ekspres kupiłam Jura, uuyomatyczny, za poleceniem Kiki nie żałuje, jak juz sie dostroi na swoją kawe jest pyszna i jak szybko sie robi,
Nie mam czasu ale musze doczytać jak czyścić i jaka kawe używać, jak Maz był to w pierwsze dni wytestowalismy pol kilo kawy [emoji23][emoji23][emoji23], ale wyjechał wiec ja tylko jedna dziennie, a Teściu espresso
Musze jeszcze Kiki wypytać, a nawet nie mam kiedy napisać )))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom