reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@malina4444 cudne zdjęcie, śliczna rodzinka:)
nawet obudziłam swojego M na nocne igraszki i sie poddał nawet :) Dzis od rana sprośne smsy mi śle i w ogole Haha
Kiki zazdroszczę;) moje libido nadal w takim dole, że już się na siebie wkurzam. Czuję się jak stara baba bez polotu:wściekła/y:.
@idealka dobrze, że sprawdziłaś i skończyło się na strachu. Synuś śliczny:)
@marlena jeśli masz dodatki w innym kolorze to śmiało wybieraj buty pod ich kolor.
@katem86 jak słyszę o opiece medycznej w uk to mnie ściska ze złości, sama jestem panikarą więc gdybym miała z nimi do czynienia to chyba bym zeszła ze strachu. Bądź dzielna :biggrin2:

Dziewczyny czy Wam lekarze podają konkretne długości szyjek po usg przez brzuch? Czy dodatkowo sprawdzają usg dopochwowym?

Hej dziewczyny,

U mnie znów dziś od rana huśtawka nastrojów. Najgorsze, że nie mam cierpliwości do mojego łobuza, a on akurat teraz ma fazę testowania nerwów mamy.

Malina, wow, nie mogę się napatrzeć! Piękne zdjęcie :)

MiMeMi, nie no ja Cię rozumiem, napisałam że to śmieszne, bo brzmi to jak żart ze strony klubu fitness... Jakby zus to zobaczył... :p

Marlena Popieram co piszą dziewczyny na temat butów. Moja siostra miała beż i fajnie to wyglądało. Albo jakiś mocny kolor i do tego mocny dodatek (np. zielone buty + zielona biżuteria lub kwiaty) http://polki.pl/work/privateimages/sources/we-dwoje/p/a_i/17/17/1/32593/b/b_3_32593.jpg

Dziewczyny obejrzałam ten filmik i się poryczałam. Ech te hormony!

@Czoperka jak ja Ciebie rozumiem z brakiem cierpliwości do dziecka. Mój Antek jest już duży i ciągle powtarza,że jestem okropna przez te hormony. Ale ja już sama mam takie refleksje, mam wyrzuty sumienia, że jestem taka wybuchowa i tyle się wydzieram na mojego dzieciaka [emoji54]
A poza tym ryczę na reklamach [emoji29]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem.
Powiedzcie mi czy swedzenie w okolicach odbytu i takie mocne pieczenie bolii jak chodze to hemoroidy ?
Nigdy nie miałam czegoś takiego i mnie to przeraża ! Co na to pomaga ? Pomóżcie

Gato mi dzis po raz pierwszy lekarz zmierzył długość i było to przez usg przez pochwę. Na zdjęciu widac dokładnie przekrój szyjki oraz kanał. Wcześniej tylko palpacyjnie badali i był tekst "szyjka zamknięta".

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kiedyś któraś z Was, niestety nie pamiętam która, pisała że robi bardzo dobrą sałatke Gyros.Czy moge prosić o podzielenie się przepisem?wiem że w necie jest tego sporo ale musze błysnąć więc potrzebuje sprawdzonego przepisu:cool2:

@marlena:) z tego co opisujesz to mogą być hemoroidy niestety…Pomagają na to czopki przepisane przez lekarza. Ja w poprzedniej ciąży wzięłam kilka sztuk czopków i do końca ciąży miałam już spokój. W tej ciąży powoli problem i u mnie się zaczyna :(

reklama
Do góry