reklama
u mnie położna sama kazała mi zabrać cytryny.nie wspominam tego badania jakoś strasznie ale ja jestem wielka fanka słodyczy. zobaczymy jutro jak pójdzie. co polecacie na zgage?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Andziulkag81
Fanka BB :)
Polecam na zgage migdały ok.5 sztu mnie położna sama kazała mi zabrać cytryny.nie wspominam tego badania jakoś strasznie ale ja jestem wielka fanka słodyczy. zobaczymy jutro jak pójdzie. co polecacie na zgage?
Andziulkag81
Ja na obiad dziś pesto ale jutr9 planuje gulasz z kasza i buraczki zapiekane mniam duża dawka żelazaDziewczyny, słyszałam o patencie z cytryną, ale zawsze zastanawiam się czy ona nie wpływa na wyniki?
MamusiaToja ale sny
Betina, bądź dumna że masz takiego dzielnego synka
Askl, to trzymam kciuki żeby Cię szybko wypuścili.
Idealka, też uważam że powinnaś iść do lekarza... to trochę niemożliwe żeby było widać szyjkę.
MiMeMi, współczuję krótkiej nocy.
Co macie na obiad? Ja robię oszukiwaną moussakę w wersji wege, a zamiast bakłażanów cukinie, bo mamy ich za dużo na działce
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Nerwobol? Nigdy o czyms takim nie slyszalam.... no boli maskarycznie.... znaczy tak piecze... jak bym sie popazyla. Ale tylko przy dotyku.... balam sie ze to moze byc cos zwiazanego z ciaza ale przeszukalam neta i nic nie znalazlam co by dawalo takie objawy.... nie mam pojecia co robic [emoji53]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest takie uczucie jakbys miala nerwy na wierzchu I nawet jak musniesz skore to boli.
Kiedyś mi mówili ze jest to psychosomatyczny objaw nerwicy ale u nas to jakos nie koreluje ze stresem za bardzo poprostu sie zdarrza, czasem wystarczy o tym zapomniec zeby przeszlo.
zerknij na nasz watek brzuszkowy wstawiamy tam fotyDziewczyny mace już duże brzuszki? Mi wydaje się że mój jest ogromny
Bridget Jones
@askl25 niech się tobą opiekują dobrze w szpitalu,cukrzycę ciazową trzeba kontrolować wiec dobrze ze reagują. Mam nadzieję że szybko wyjdziesz ze szpitala.
@idealka o szyjce nie wiele wiem bo nie mam pojęcia jak wy w ogóle coś tam widziciea co do 3 części Bridget Jones to już przebieram nogami żeby iść do kina ale premiera dopiero 16 września wiec grzecznie czekam.uwielbiam ten film
U mnie na obiad mięsko z rosołku z ziemniaczkami a na deser gofry będę toczącą się kulą jak tak dalej będę się objadac ale trudno,mam wymówke ze w ciąży jestem
@idealka o szyjce nie wiele wiem bo nie mam pojęcia jak wy w ogóle coś tam widziciea co do 3 części Bridget Jones to już przebieram nogami żeby iść do kina ale premiera dopiero 16 września wiec grzecznie czekam.uwielbiam ten film
U mnie na obiad mięsko z rosołku z ziemniaczkami a na deser gofry będę toczącą się kulą jak tak dalej będę się objadac ale trudno,mam wymówke ze w ciąży jestem
kolorowaMama
@askl25 trzymam kciuki i dawaj znac co u Ciebie
@idealka ja nie wiem jak to wyglada szyjka nawet [emoji15]
@gato maluszek juz przy mamie, a mama nadal przetaczaną krew i słabiutka, obolała na porodówce mówią, ze przeżyła horror nie porod jest nadzieja, ze za 2/3 dni wyjdą
Ja pospalam troche w dzien mój problem ze spaniem powoduje ból łydek, biorę magnez i nie bardzo pomaga tylko ja nie mam skurczy lydek tylko uczucie ciężkości i wielki ból
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@gato maluszek juz przy mamie, a mama nadal przetaczaną krew i słabiutka, obolała na porodówce mówią, ze przeżyła horror nie porod jest nadzieja, ze za 2/3 dni wyjdą
Ja pospalam troche w dzien mój problem ze spaniem powoduje ból łydek, biorę magnez i nie bardzo pomaga tylko ja nie mam skurczy lydek tylko uczucie ciężkości i wielki ból
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
To może nie skorcze a zylaki Ci wylaza.@askl25 trzymam kciuki i dawaj znac co u Ciebie
W polsce powiedzialabym idz do apteki I Zapytaj o masc na bazie kasztanowca, w ciazy raczej mozna.
Tutaj musialabys do gp sie wybrac. Ale jak zylaki to pewnie kaza dizo odpoczywac z mogami w gorze I ponczochy uciskowe.