idealka
Fanka BB :)
Bridget Jones a widziałaś juz ze w kinach 3 część Bridget?? [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z synem tez mialam zla glukoze. Lezalam w szpitalu 3 razy po 3 dni i nie poywierdzilo sie. W szpitalu lezy sie po to ze oni regularnie cukier badaja. Przed posilkiem, po posilku i nawet w nocy.... nie ma sie co bac na zapas. Ja bylam na diecie o niskin indeksie glikemicznym . Tylko mi to pomoglo bo dzieki temu dzidzia rosla a ja chudlam.Czekam już na taxi. lekarka mowila ze 2-3 dni zostane w szpitalu. Wyniki nie wiem czy sa bardzo zle czy tylko zle. Na czczo 98
Po 60 min 197
Po 120 min 150
Brzmi jak nerwobol ja I moja córka miewamy takowe ale od czego nie wiemy. Samo przychodzi samo odchodzi. Wkurzajace ale nie niebezpieczne.Dziewczyny a czy mialyscie kiedys tak ze piekla was skora? Ja mialam piatek/sobota takie pieczenie na plecach tak jak nerka prawa a dzis mi sie przenioslo na noge prawa, na udo z przodu. Myslalam ze to moze rozstepy wiec smarowalam balsamem i ciut pkmoglo ale nie bardzo. Na skorze nje mam nic. Ani zaczerwienienia ani krostek ani doslownie nic a piecze tak ze nie moge spodni ubrac bo pocieranie ich o skore jest nie do zniesienia.....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Nerwobol? Nigdy o czyms takim nie slyszalam.... no boli maskarycznie.... znaczy tak piecze... jak bym sie popazyla. Ale tylko przy dotyku.... balam sie ze to moze byc cos zwiazanego z ciaza ale przeszukalam neta i nic nie znalazlam co by dawalo takie objawy.... nie mam pojecia co robic [emoji53]Brzmi jak nerwobol ja I moja córka miewamy takowe ale od czego nie wiemy. Samo przychodzi samo odchodzi. Wkurzajace ale nie niebezpieczne.
Jesli to nie to to nie mam pojecia
@Czoperka nie wpływa na wynik na pewno, bo zezwalają na to panie w laboratorium. Glukozę musisz wypić przy nich, więc wyciskasz cytrynę też przy nich. Poza tym nawet sama laborantka mi mówiła, żebym wzięła tą cytrynę jak byłam ostatnio przy okazji innych badań.