reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam,

Młody zasnął mi wczoraj dopiero ok 23 i zaczął się kręcić od 4.30. Także miałam ciężki poranek.

@brzusio ja czuję ruchy albo bardzo nisko (jakby łaskotanie w okolicy pęcherza) albo wysoko. Potrafi mi się młoda obrócić w ciągu dnia.

@MartynaM ja idę na glukozę za 3 tygodnie - przed następną wizytą.

@ankamaz mi nie pozwoliły wyjść, pomimo tego, że biuro miałam zaraz obok przychodni.

Czekam już na taxi. lekarka mowila ze 2-3 dni zostane w szpitalu. Wyniki nie wiem czy sa bardzo zle czy tylko zle. Na czczo 98
Po 60 min 197
Po 120 min 150
Ja z synem tez mialam zla glukoze. Lezalam w szpitalu 3 razy po 3 dni i nie poywierdzilo sie. W szpitalu lezy sie po to ze oni regularnie cukier badaja. Przed posilkiem, po posilku i nawet w nocy.... nie ma sie co bac na zapas. Ja bylam na diecie o niskin indeksie glikemicznym . Tylko mi to pomoglo bo dzieki temu dzidzia rosla a ja chudlam.

Ja oczywiscie gratuluje wam wszystkim zdrowych synkow i coreczek. Asia nie denerwuj sie pessarem. Zawsze to lepiej miec i byc spokojnym. Caluje was wszystkie. Nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na pisanie ale staram sie was czytac regularnie.

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy mialyscie kiedys tak ze piekla was skora? Ja mialam piatek/sobota takie pieczenie na plecach tak jak nerka prawa a dzis mi sie przenioslo na noge prawa, na udo z przodu. Myslalam ze to moze rozstepy wiec smarowalam balsamem i ciut pkmoglo ale nie bardzo. Na skorze nje mam nic. Ani zaczerwienienia ani krostek ani doslownie nic a piecze tak ze nie moge spodni ubrac bo pocieranie ich o skore jest nie do zniesienia.....

Dziewczyny a czy mialyscie kiedys tak ze piekla was skora? Ja mialam piatek/sobota takie pieczenie na plecach tak jak nerka prawa a dzis mi sie przenioslo na noge prawa, na udo z przodu. Myslalam ze to moze rozstepy wiec smarowalam balsamem i ciut pkmoglo ale nie bardzo. Na skorze nje mam nic. Ani zaczerwienienia ani krostek ani doslownie nic a piecze tak ze nie moge spodni ubrac bo pocieranie ich o skore jest nie do zniesienia.....

Brzmi jak nerwobol ja I moja córka miewamy takowe ale od czego nie wiemy. Samo przychodzi samo odchodzi. Wkurzajace ale nie niebezpieczne.
Jesli to nie to to nie mam pojecia

Dziewczyny, słyszałam o patencie z cytryną, ale zawsze zastanawiam się czy ona nie wpływa na wyniki?

MamusiaToja ale sny :D

Betina, bądź dumna że masz takiego dzielnego synka :)

Askl, to trzymam kciuki żeby Cię szybko wypuścili.

Idealka, też uważam że powinnaś iść do lekarza... to trochę niemożliwe żeby było widać szyjkę.

MiMeMi, współczuję krótkiej nocy.

Co macie na obiad? Ja robię oszukiwaną moussakę w wersji wege, a zamiast bakłażanów cukinie, bo mamy ich za dużo na działce ;)

@Czoperka nie wpływa na wynik na pewno, bo zezwalają na to panie w laboratorium. Glukozę musisz wypić przy nich, więc wyciskasz cytrynę też przy nich. Poza tym nawet sama laborantka mi mówiła, żebym wzięła tą cytrynę jak byłam ostatnio przy okazji innych badań.

Brzmi jak nerwobol ja I moja córka miewamy takowe ale od czego nie wiemy. Samo przychodzi samo odchodzi. Wkurzajace ale nie niebezpieczne.
Jesli to nie to to nie mam pojecia
Nerwobol? Nigdy o czyms takim nie slyszalam.... no boli maskarycznie.... znaczy tak piecze... jak bym sie popazyla. Ale tylko przy dotyku.... balam sie ze to moze byc cos zwiazanego z ciaza ale przeszukalam neta i nic nie znalazlam co by dawalo takie objawy.... nie mam pojecia co robic [emoji53]

reklama
Do góry