reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja juz po polowkowym, Wojtus wazy 442g i jest zdrowy jak rydz... Za to teraz u mnie problem ze skracajaca sie szyjka... Ma 23mm, a przy parciu niestety tylko 18mm . Jestem zalamana...
@julia0903 a jaka Ty mialas dlugosc przed zalozeniem szwu? U mnie tez padla sugestia szwu badz pesara... Ech, to teraz mam nastepny problem do martwienia sie

Anula0000 nie martw się. Zrobią co trzeba i donosisz spokojnie ciążę! Trzymam kciukasy :*

reklama
I ja juz po wizycie[emoji5] siurka i jajek nie da sie ukryć, bedzie Kubus :)
Mały wazy 459g, lekarz wstępnie określił wagę małego na poród około 3500.

Wszystko dobrze, wszystkie narządy na miejscu, serduszko pracuje, wiec jestem mega szczeliwa. No i mały podobny ze zdjeć do mojego narzeczonego [emoji7]

Tutaj fotki mojego synka:
1473091487-frxzmc.jpeg

I siurak [emoji16]
1473091549-dorqjd.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po polowkowym, Wojtus wazy 442g i jest zdrowy jak rydz... Za to teraz u mnie problem ze skracajaca sie szyjka... Ma 23mm, a przy parciu niestety tylko 18mm . Jestem zalamana...
@julia0903 a jaka Ty mialas dlugosc przed zalozeniem szwu? U mnie tez padla sugestia szwu badz pesara... Ech, to teraz mam nastepny problem do martwienia sie
Ja w pierwszej ciąży miałam szyjkę 2 cm od 20 tygodnia i tak się utrzymała do 36.ale z szyjkami to temat rzeka i nikt nie może tego przewidzieć oczywiście miałam pozycje leżącą. Teraz mam niby dłuższą ale miękką biorę luteine mam nie dzwigac odpoczywać jak mi twardnieje brzuch ale mogę normalnie funkcjonować i narazie z tego się cieszę.
Byłam dziś na ćwiczeniach dla kobiet w ciąży i jestem w szoku brzuch mi się rozluźnił i czułam się błogonaprawdę polecam.

Kolorowa dokladnie mi lekarka ktora robila zabieg powiedziala ze wszystko bedzie dobrze, tylko dostosowac sie do prau rzeczy czyli zero dzwigania, sprzatania czyli mycia okien, mycia podlug, odkurzanie, przestac latac...wiecej wypoczywac, ja w lozku spedzam 3/ 4 dnia, wole nie ryzykowac...

Kiki ile twoja dzidzia wazy?;)
Piekna fotka[emoji4]

Marcje piekne fotki;)

Andziulkag81 zazdroszcze tych cwiczen[emoji4][emoji4][emoji4]

Kolorowa dokladnie mi lekarka ktora robila zabieg powiedziala ze wszystko bedzie dobrze, tylko dostosowac sie do prau rzeczy czyli zero dzwigania, sprzatania czyli mycia okien, mycia podlug, odkurzanie, przestac latac...wiecej wypoczywac, ja w lozku spedzam 3/ 4 dnia, wole nie ryzykowac...

Kiki ile twoja dzidzia wazy?;)
Piekna fotka[emoji4]

Marcje piekne fotki;)

Andziulkag81 zazdroszcze tych cwiczen[emoji4][emoji4][emoji4]
Wiesz korzystam póki mogę wizytę mam 20stego i może już mnie wtedy położyć .

reklama
Do góry