A ja rogala do spania nie mam, ale nie narzekam na sen póki co
jedynie czasem na siku musze wstać lub do synka, ale tak to śpię jak dzik!
Co do popuszczania to warto już zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla. My kobiety mamy ogólnie tendencje do popuszczania w trakcie ciąży i po porodzie, a im sprawniejsze mięśnie tym lepiej to działa. No i wpływa to też na elastyczność a co za tym idzie ewentualne nacięcie, pęknięcie przy porodzie i gojenie później. Mięśnie Kegla można ćwiczyć nawet w łóżku na leżąco, więc wymówek nie ma
aha i nie mówię o ćwiczeniu raz na tydzień, bo efektów chyba nie będzie
@ankamaz ja miałam taką fasolkę i mi się przydała, zwłaszcza na początku jak nie miałam wprawy, ręce bolały a dziecko takie jakieś wiotkie[emoji14]no i u nas karmienia trwały po 40 min, więc wiesz...
@MartynaM każde dziecko inne. Moja mama też mówi, że jej dzieci wstawały o 5-6. Natomiast synek mojej koleżanki śpi zawsze do 8-9.
@katem86 tu
Link do: Herbatki na laktację, trunki i zapachy mlekopędne oraz zioła które ograniczają produkcję mleka masz zioła hamujące laktację, choć nie wiem czy teraz to zadziała. No i nie wiem czy to zdrowe, hamować laktację w ciąży, bo to wypływa na hormony. A co do koleżanki to brak słów po prostu...