reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny ja Was udusze!!!!!! ;)

Chcialabym cos upiec ale niemoge wrrrr, a tak chodzil za mna kruszon i niezdarzylam go zrobic;(

Andziulkag81 dziekuje za rady...
Przeciez czesto w ciazy jest wydzieliny do tego globulka wyplywa wiec napewno jest dobrze przeciez wczoraj u lekarza pod wieczor bylam...
Dziekuje;)

reklama
Witam porannie/przedpołudniowo:)
@Danutka24 nie przepraszaj:). Ja tak naprawdę przyznaję Ci rację:) Nauczyciele naprawdę są specyficzni, widać to szczególnie po babkach, które są już w wieku przedemerytalnymo_O najmądrzejsze na świecie:p. Mam nadzieję, że ze mną nie będzie tak źle. Ale czasem jak mam do czynienia z większą grupą dzieci prywatnie to też z przyzwyczajenia zachowuję się jakbym była w klasie:p. Ja uwielbiam moją pracę, ale fakt, że ja pracuję z najmłodszymi i dla mnie ta grupa wiekowa jest najwdzięczniejsza.
@HappyBabyMama gratuluję ruchów.
Widzę, że coraz więcej z nas zaczyna odczuwać jakieś dolegliwości. Mnie też ostatnio dziwnie pobolewa brzuch:(. Poza tym jak dłużej posiedzę to dzieje mi się coś dziwnego. Mam wrażenie, że to jakiś mięsień przy żebrach ma skurcz i strasznie zaczyna boleć i boli przez długi czas. Nie wiem jak to inaczej opisać. Np. wczoraj malowałam paznokcie i potem mi się to stało, bolało cała noc, czuję to nawet teraz. Nie wiem co to za licho ale jest niefajne. Miewacie coś podobnego?
@MartynaM ja badania na przeciwciała mam teraz przepisane 2-gi raz. Będę robiła w przyszłym tyg. przed wizytą. ale nie wiem czy to o te badania Ci chodzi?
Ja tez tak mam, jak dluzej posiedze w takiej luznej pozycji bez wyprostowanych plecow, jak pisze przy stole czy wlasnie paznokcie maluje, to taki ból pod zebro z prawej strony mi wchodzi, jedyna na to rada unikac takiej siedzacej pozycji, wiecej lezenia mniej siedzenia;)

Hej dziewczyny :)

Znalazłam trroche czasu w pracy wiec odpisuje na szybko :)
Gratulacje udanych wizyt i oczywiscie dziewczynek :D Widze że jest ich coraz więcej :)

Ja od dwóch dni obżeram się pizza to jest straszne tak mi smakuje..
Co do skurczy to wczoraj wieczorem z bólu nie mogłam wytrzymać ... Nie tylko skurcze brzucha mam bo i pleców i łydek masakra jakaś

Dziewczyny, gratuluję wizyt, zazdroszczę dziewczynek;)

@babyWOW ślicna dzidzia, wygląda jakby miała bujne loki:-) :)

My już w domu, połowa dzieci przekazana kolejnym wujkom. Odpoczywam, uffff...

Jutro idziemy na wesele do mojego brata ciotecznego, a ja czuję się wielka i nieatrakcyjna. Niby przywiozłam jakąś kieckę z Francji, muszę jeszcze dobrać buty... Nie mam do tego serca. Poza tym chciałabym trochę pofikać a wiem jak to będzie wyglądało. O 12 wyląduję ze zmęczenia nosem w sałatce:(. Zabieramy dzieciaki no i trunki też nie dla mnie, a wiem, że będą naprawdę dobre, bo Pan młody jest menagerem w kilku knajpach a z zamiłowania barmanem:baffled:

Jutro idziemy na wesele do mojego brata ciotecznego, a ja czuję się wielka i nieatrakcyjna. Niby przywiozłam jakąś kieckę z Francji, muszę jeszcze dobrać buty... Nie mam do tego serca. Poza tym chciałabym trochę pofikać a wiem jak to będzie wyglądało. O 12 wyląduję ze zmęczenia nosem w sałatce:(. Zabieramy dzieciaki no i trunki też nie dla mnie, a wiem, że będą naprawdę dobre, bo Pan młody jest menagerem w kilku knajpach a z zamiłowania barmanem:baffled:
T
To na pewno zrobi ci pyszne bezalkoholowe. Baw sie dobrze. Na pewno bedziesz ślicznie wyglądać kobiety w ciazy też sa bardzo atrakcyjne i kobiece. Wrzuć fotę ;)
Ja byłam w 6 tc na weselu i bawiłam sie dobrze :) tylko o 1 wylądowałam juz w łożku

Faktycznie trochę tak wygląda (może po tacie odziedziczy), ale chyba jeszcze trochę za wcześnie na włosy [emoji2] Baw się dobrze na weselu! Ja mam za 2 tyg i wręcz przeciwnie, nie mogę się doczekać [emoji23]

Wiesz co niepamietam, ale szybko mialam wyniki...
Mailem przychodza w zaleznosci gdzie bym zrobila,ja dostalam wyniki do reki i placilam za nie bo chodze prywatnie do gina.

BabyWow ale sliczna kruszynka!!![emoji171]

Czoperka czyli ciekawy wekeend sie zapowiada;)
No niestety ja tez chcialam troche zaczac cwiczyc ale wyszlo jak wyszlo.

Nutka13 brak slow na takie zachowanie !!!!

Dziewczyny swiruje, niedawno patrze na wkladke a tam cala jest wilgotna!!! Jakbym popuscila...mialam taki moment ze czulam ze cos idzie...
Miala ktoras tak? Bo wiecie moja glowa pracuje ze moze wody plodowe!! Mowie Wam zwariuje ze soba...
Kolejna wkladka od godziny czysta...
to chyba jakieś inne bo ja też chodzę prywatnie a te badania i tak dostałam za darmo a za wszystkie inne place zawsze.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,

Uff piątek, weekendu początek.

Badania ok. Hemoglobina 12,4. Jakieś są tam odchylenia, ale nieistotne.

Hmm, widzę, że te 500+ wywołuje jednak dużo negatywnych emocji wśród ludzi. A wszędzie wkoło trąbią o sukcesie i zadowoleniu społeczeństwa.....

@julia0903 to pewnie globulka wypłynęła. Ale rozumiem Twój strach.

@Marcje Baw się dobrze na wypadzie weekendowym.

@malina4444 udanej zabawy. Podobno mohito bezalkoholowe dobre wychodzi ;-)

@babyWOW zdjęcie super :-)

I tyle co tam pamiętam z Waszych postów.

Moja kropeczka już regularnie się odzywa i przez ostatnie kilka dni jest bezlitosna dla mojego pęcherza ;-) także czuję ją wewnątrz.

Miłego wieczoru

Do góry