reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

O matulu pierwsza w nocy, a ja spac nie mogę
Jakas paranoja

Juliana kiedyś wyjeżdzał na 2 tyg., ale teraz długo nie był i miał poważny wypadek martwię sie czy cos sie nie stanie
Ufff;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty trzymam mocno i trzymajcie za mnie bo dziś usg 4d nie u mojego lekarza co prawda ale bardzo chciałam podglądnać co u dzidzia słychać.denerwuje się od rana czy wszystko ok będzie.
@Shaer jak twoja teściowa ma 53 lata to powinna zapier... w pracy i być super babcią a nie o swoim dupsku myśleć.bardzo xi wspczuje ze musisz z nią walczyć. Masz jednak duza przewagę :cool2:zamiast się kłócić z mężem,może przyjmij inna taktykę i pokonaj dziada największą kobieca bronią.cel uświęca środki a i w ciąży można być seksowną kusicielka,tego mu mamusia nie zapewni a ty możesz grać tą kartą :rofl:

Cześć dziewczyny, my nadal działkujemy. Wczoraj zabraliśmy dzieciaki na grzyby, całkiem ich sporo, nie spodziewałam się. Muszę przyznać , że z czwóreczką ciężko, dobrze, że tylko do piątku.

@babyWOW, ja przez przypadek też juz miałam połówkowe, wszystko dobrze, na umówione wcześniej mam iść na początku września.

@Danutka24 ja też dzisiaj mam równe 20 tygodni;)

@kolorowaMama dobrze, że wszystko ok

Witam nową mamę, Twoja historia jest niesamowita. Z tego co mówi mój gin zwykle usg jest bardziej wiarygodne i rzetelne niż 3d. U mnie główne pomiary zawsze robi na tym pierwszym, a dopiero później przełącza na 3d, żebym mogła pooglądać rysy dziecka:)

@Shaer nie wiadomo czy Ci gratulować czy współczuć. Chyba bym na Twoim miejscu zbuntowała się. Przecież Twój m, chce uwikłać Cię w najgorszy z możliwych dla Ciebie scenariuszy. Walcz o siebie i o Swoje małżeństwo. Z plemieniem jak najszybciej do lekarza!

Od września u nas jakiś Sajgon. Ja do pracy, mój m dostał dwa nowe projekty. Nie będzie nas wogóle w domu. Zastanawiam się, kto w tym czasie wychowa nasze dzieci? Dobrze, że od połowy października idę na L4.

Ale dzis wizyt :) super, że pooglądacie maluchy :) Ja jeszcze 1,5 tygodnia muszę czekać :(

Miłego dzionka :)

@maryqska napiszę Ci na priv o ekspresach, żeby tu nie spamować już.

Dzień dobry. Upały wróciły, więc dwa prania już się suszą. Zaraz wychodzimy na spacer, żeby do 12 wrócić.
Czoperka Nikoś też zaczął spać po roczku i odstawieniu od piersi. Bardzo się cieszę, że znasz się na ziołach. Będziesz naszym homeopatą naczelnym ;)
Sher moim zdaniem coś w Waszym związku nie gra. Nie rozumiem jak mąż może być taki dla żony. Kilka poważnych rozmów przed Wami. Teraz liczysz się przede wszystkim Ty a nie jego wygody.
Powodzenia na wizytach i miłego dnia girls :)

MamusiaToJa ale niesamowita historia. Witamy cie na styczniowych mamusiach. Nic sie nie przejmuj napewno bedzie wszytko ok. Co do usg to chyba lekarz by zobaczyl tez na zwyklym usg jak by cos mialo byc nie tak. Nic sie nie przejmuj i ciesz sie ciaza. W miare mozliwosci odstaw uzywki i boerz witaminy. Gratuluje

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja za tydzień równo połówkowe :)
Trzymam kciuki dziewczyny wizytujące ! &&&

@maryqska kupuj ekspres , wpadniemy na kawkę :D

Mój mąż też jedynak, do swoich rodziców zajeżdża przy okazji (mieszkają 10 km od nas na wsi), zaglądnie i tyle, na zakupy zawiezie, a razem jeździmy raz na 2-3 tyg. na dosłownie GÓRA godzinę, ale cieszę się, że o nich dba, ale nie naszym kosztem.
Chciałabym mieć takiego syna jakiego oni mają :)
Moja mama ma 54 lata, nie pracuje, ale do pomocy pierwsza. Ma 7 wnuków, więc jak nie jeden to drugi siedzi u niej i jeszcze mam siostrę 12 lat :) więc też ją ogarnąć trzeba. U mnie w ogóle między najstarszą siostrą a najmłodszą jest 23 lata różnicy :) Mój siostrzeniec jest w wieku mojej najmłodszej siostry :)
A tak w ogóle zostawiłam syna na 2 godzinki w przedszkolu na dniach adaptacyjnych, mam nadzieję, że nie płacze i jutro pójdzie bez problemu tam znowu .. a ja nie mogę znaleźć miejsca sobie!

Do góry