reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Shaer dogadajcie się bo zostać sama z dwójka dzieci to tez głupota. Lepiej przedstaw mu za i przeciw i przekonaj. I niech nie myśli tylko o sobie bo jemu bedzie lepiej bo odpowiada za cała rodzine. A co do matki jego brak słów i chyba musiałabym użyć epitetów. Jak plamisz na brunatno to bardziej jakaś stara krew, musi byc jej nie duzo ze zdarzy zakrzepnąć zanim wypłynie. Dasz rade to dzis gdzies skontrolować u gina? Czy na razie czekasz?
Jakos nie zarejestrowałam tych waszych połówkowych myślałam ze babyWow jest pierwsza. Ah rozkojarzona jestem w tej ciazy bardzo i cieżko kapuje :)
Powodzenia na wizytach i miłego dnia

reklama
U mnie hemoglobina tez spadła do 10.6 także pewnie żelazo przepisze [emoji20] Dam jutro znać co i jak [emoji2] a to ja jestem pierwsza na polowkowe czy juz któraś była? [emoji5]
Witam po przerwie, wciaz nadrabiam.
@maryqska tez marze o takim expresie do kawy juz od dawna...@Shaer uwazaj na siebie i sie oszczedzaj, no i gratuluje Szczecina...
Witam nowa mame z niesamowita historia pt. Ciaza z zaskoczenia i tak jak pisza dziewczyny, na pewno wszystko bedzie dobrze...
@Danutka24, @kolorowaMama i @olivka85 ja ostatnie golenie tez wykonalam na slepo, az sie dziwie, ze sie nie pozacinalam...@KIKI83 to fajowo, ze naladowalas baterie, mnie tez by sie przydal taki wypad, ale poki co sie nie zapowiada...@marlena:) mnie tez ostatnio zdarzylo sie, ze brzuszek sie stawial, ale tez mysle, ze to skurcze przepowiadajace...
U mnie dzis sie zaczal 20 tydzien...wczoraj bylam na kontroli u gina i szyjka ok 3 cm i twarda na szczescie, dostalam przedluzenie L4 i czekam z niecierpliwoscia na polowkowe 5 wrzesnia... Poza tym przez 6 tygodni nie przytylam nic, czuli od poczatku ciazy jestem 1,2kg ns plusie...chociaz jem normalnie...
@babyWOW mnie tez niestety przez te 6 tygodni polecialy bardzo badania...hemoglobina z 13,2 na 11,9 a rbc z 4,16 na 3,68....Dostalam zelazo pod nazwa Szelazo, smiesznie... Najgorsze, ze Tsh mi podskoczylo do 3,030...i dostalam najnizsza dawke euthyroxuN czyli 25-tke...Dobrze, ze przynajmniej mocz w normie...
Od dwoch dni moj synek chyba lezy glowa do gory, bo czuje kopniaki bardzo nisko, tuz nad wzgorkiem lonowym i to dosc intensywnie, szczegolnie wieczorami...
Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za wszystkie wizytujace... Milego dzionka...Buziaki...

Shaer ale ja nie rozumiem czego twój Maz nie rozumie
Bedzie większość sama to kurde choc w lepszym miejscu
Na ile ma teraz ten kontrakt?
Jakie daje argumenty za?? Chyba poważnie musicie porozmawiać i chyba musi wiedzieć co go czeka
Moze sie obudzi
I idź prosze skonsultuj to z lekarzem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer juz sie pogubilam, nie wiem czy gratulowac Wam przenosin do innego miasta czy to narazie niepewne.. W kazdym razie powiem szczerze nie bardzo by mi odpowiadalo bycie z kims kto mysli tylko o czubku wlasnego nosa, a nie o tym zeby Tobie bylo lepiej, wygodniej, milej, z perspektywami na jakis rozwoj I ciekawa prace.. :/
Wiem ze nie masz co z synkiem zrobic, ale moze udalo by Ci sie podjechac jednak razem z nim do lek? plamienia na tym etapie ciazy.. nie wiem skad by sie mialy wziac ale lepiej to sprawdzic :/
@maryqska widze ze jestes juz mocno wkrecona w temat ekspresow. zycze Ci dobrego wyboru I pysznej pachnacej kawki z rana podanej do lozka - taka smakuje najlepiej : )
@babyWOW kciukic za dzisiejsze Twoje polowkowe! daj znac co I jak jak juz bedzi epo

ja przez najblizszy tyd pracuje z domu. bardzo sie z tego powodu ciesze. wygodniej I nie bede taka zasapana jak przychodze do pracy ;) jutro z rana badania, w pn polowkowe, a w weekend jedziemy nad wode lapac ostatnie wakacyjne promienie slonca :)

Maryqska wiem o czym mowisz ze maz ma wyjechac na 3 tyg...
Mozesz przybic 5 , bo moj w sobote na miesiac jedzie:/ a jeszcze ze mna te problemy:/ ale ale juz umowe podpisal, jakby cos sie dzialo to od razu wraca...i zajmuje sie mna...

Shaer super ze jest propozycja! Szkoda tylko ze taka postawa twojego M...szkoda gadac...
Moja znajoma wlasnie sie rozwodzi ...maz jedynak, tylko mama sie liczyla ..ehhh

Nutka13 niegniewaj sie juz;)
Super ze masz corke ktora tobie tak chetnie pomaga;)
Ja mam 6 latke ale tez zawsze pomoze o co poprosze;) tylko bardzo proste czynnosci jak narazie;)

Trzymajcie kciuki za wizyte mam popoludniu!!

@Shaer, rozmawiałaś z mężem ? Przedstawiłaś mu Twoje argumenty ? Ja bym tak nie mogła.. I chyba bym jakieś ultimatum postawiła...błagam, stary chłop- głowa rodziny, a o do mamusi leci i nie potrafi zony wesprzeć... To jej ślubował, czy Ro od do cholery jasnej?! Spróbuj może dobitnie i jasno mi przedstawić temat z Twojej strony, może nawet zagroź , niech sie troche przestraszy?

Ja dzis o 12:40 mam usg, może mi połówkowe zrobi, to z luxmedu idę. A na połówkowe prywatnie idę 5 września:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry