reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Czoperka wielki szacun dla Was i Adasia.

U mnie magii 2 trym brak - noż bolą mnie mięśnie jak wchodzę na pierwsze piętro i .... strzepuje pranie przed powieszeniem na suszarce ....masakra

@MartynaM doczytuję posty i pewnie program o tym właśnie widziałam. Mam nadzieję, że to to tylko lekarz panikarz.

@kolorowaMama mi macica też się stawia co jakiś czas, np w nocy. Biorę magnez (ale po jednej tabletce). Ja w pierwszej ciąży omijałam programy z porodami. Poźniej mnie wzięło po porodzie (ach te hormony)

Hej dziewczyny,
Udało mi się wyskoczyć dziś do miasta i pozałatwiać dużo zaległych spraw. Przy okazji kupiłam sobie dwie pary alladynek, bo normalne spodnie już mnie cisną, a ciążówek jeszcze nie chcę nosić. Na obiad zrobiłam wege leczo z tofu i pieczarkami i już nie mogę się doczekać jak będę je jeść :D

Dzięki za rady dotyczące pięt. @Anula0000 gorący olej na pewno przetestuję!

@MiMeMi u mnie też piersi ruszyły (co mnie cieszy :p). Ogólnie czuję że zaczeły działać hormony ciążowe, bo stan włosów i skóry mi się poprawia :)

A co do seriali bardzo podobała mi się Kompania Braci (Band of Brothers). Serial niedługi, jedna seria. Tematyka ogólnie wojenna ale bardziej nastawiona na relacje międzyludzkie. Moim zdaniem rewelacja.

Miłego dzionka :)

@Shaer nie pomogę z synem. Mój ma 1,5 roku i od dłuższego czasu fazę na "mama". Do toalety też często pójść nie mogę... Ale jak mam pójść nalać mu wody do butelki bo się skończyła to mnie puszcza z sypialni. 5 minut poźniej do wc wyjść nie mogę.

@maryqska nie pomogę z serialami. Nie mam kiedy oglądać. Jedynie co, to grę o tron regularnie oglądałam.

Ja też uwielbiam Kompanię Braci :) super serial. Oglądałam już kilka razy i chyba nigdy mi się nie znudzi.
Mój synek pod koniec ciąży upodobał sobie moje żebra do kopania a siłę to on miał :p łobuzem był w brzuchu i łobuzem został :p Oby drugi maluch był grzeczniejszy.

Raany dziewczyny a ja sie dzis tak zle czuje ze chyba umre. Obudzl mnie o 5 rano taki bol nogi ze az sie poplakalam. Wzielqm paracetamol, po 4h drugi a to boli caly czas. Od biodra cala kosc udowa az do kolana.... do tegobrzuch mnie kluje i ciagnie ale to chyba normalne bo da sie zniesc, jest tylko nieprzyjemne bardzo. Blaga moze macie jakies sposoby bo chyba naprawde zwariuje. Dzwonilam do poloznej do szpitala ale powiedziala ze tak moze byc nawet do kilku dni.... ja tego nie wytrzymam.....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do seriali ja jestem maniaczka wiec ja polecam tak
Gra o tron
American gothic
Greys anatomy
Plotkara
Miasteczko wayward pines
Pamiętniki wampirów
Prywatna praktyka
Last ship
Partnerki
Kamuflaż
State of affairs
Mentalista
Dexter
Opetanie
Mówiłam ze maniaczka wszystkie mi się bardzo podobały a z polskich to watacha i pakt

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

katem86 ja juz kiedyś pisałam że mnie kolano i noga do dołu nawala i kupiłam sobie maść z diabelskiego pazura w rosmanie jest cena 11zł duże pudełko i mi pomaga na bóle kręgosłupa też.

reklama
Niestety nie mam dostepu do rossmana bo ja z uk... tak strasznie sie mecze od rana a w dodatku jestem sama z synkiem w domu. Ja sie wykoncze. Podsluchalam maluszka i znim chyba ok bo serducho wali jak szalone. Przynajmniej tyle....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry