reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry wtorkowo!
Ja już worach, chciaz tak bardzo mi sie nie chciało wstawać... Obudziłam sie z drapaniem w gardle i kaszlem.. Ogólnie średnio sie dzis czuje:/ oby przeżyć te 4h i do domku[emoji5]

Co do seriali, ja uwielbiam "suits" - w garniturach i ostatnio wkręciłam sie w "gra o tron":)

@Kamisia, biała cegła jest extra! Tez będe miała na ścianie w naszym salonie u rodziców. My remont dopiero zaczniemy w październiku po urlopie, ale już sie nie moge doczekać [emoji5]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i życzę miłego dnia [emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje usg połowkowe przypada na 31 sierpnia. To będzie już 22 tc
Od 1 września mój łobuz idzie do szkoły ciekawe jak się tam zaadaptuje. Dopada mnie już stres. Bab pamiętam jak 4 lata temu mając zaledwie 2 lata i 5 mcy szedł do przedszkola...czas ucieka nieubłaganie nasze dzieci za szybko rosną. OT taka refleksja mnie naszła. ..

Dzień dobry wtorkowo!
Ja już worach, chciaz tak bardzo mi sie nie chciało wstawać... Obudziłam sie z drapaniem w gardle i kaszlem.. Ogólnie średnio sie dzis czuje:/ oby przeżyć te 4h i do domku[emoji5]

Co do seriali, ja uwielbiam "suits" - w garniturach i ostatnio wkręciłam sie w "gra o tron":)

@Kamisia, biała cegła jest extra! Tez będe miała na ścianie w naszym salonie u rodziców. My remont dopiero zaczniemy w październiku po urlopie, ale już sie nie moge doczekać [emoji5]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i życzę miłego dnia [emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GRA O TRON JEST THE BEST

@malina4444 fajnie, że będzie chłopczyk. Nie tylko dziewczynki są słodkie. Zresztą masz już synka. A córka będzie miała dwóch braci :-)

No i właśnie z tą płcią jest tak, że nie ma sensu za szybko się dopytywać lekarza. Bo poźniej człowiek nastawia się i jest lekkie rozczarowanie.

@Danutka24, tak jak Martyna pisała, mi przy synku na usg połówkowym nie trzeba było potwierdziać, że to chłopak. Pierwsze przystawienie głowicy i siusiak był mega widoczny.

@Shaer to m się spisał :-)

Hej dziewczyny długo się nie odzywalam ale byliśmy na wakacjach teraz was musze nadrobić masakra mam nadzieje ze wszystko ok u was. Wakacje udane oprócz ostatnich 4 dni dziewczyny znów zlapaly rotawirusa jedna miała tylko 3 dni a druga do dzisiaj walczy wiec jestem wykończona. Jutro mam wizytę i okaże się czy chłopak czy dziewuszka. Pozdrawiam Was

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@aniay kciuki za wizytę.
Ja mam łożysko na przedniej ścianie. Ruchy teraz dopiero zaczynam odczuwać, ale strasznie nieregularnie i raczej dalej mam kłopot, żeby je zidentyfikować. Ale gin mi powiedziała, że łożysko wypełnia mi całą ścianę i dobrze, bo dziecko będzie dobrze dotlenione i odżywione (ja automatycznie pomyslałam, że pewnie też duże urośnie jak braciszek ;-))

@julia0903 ja też mam dylematy sn czy cc. Chociaż mi gin powiedziała, żeby nastawiać się na cc.
O ile dobrze zrozumiałam swoją gin po mojej pierwszej cc, to po tym jak mi macica popracowała przy porodzie to mam dość grubą bliznę po cc. I to jest dobrze do donoszenia drugiej ciąży.

Moje piersi przez 1 trymestr były malutkie po karmieniu ale ostatnio mocno urosły. Zostały mi większe biustonosze po pierwszej ciąży ale muszę się przejść i kupić chyba nowy jakiś wygodniejszy.

Spróbuje Was nadrobić poźniej
Miłego dnia

MiMeMi no ja nierozmawialam z lekarka na temat tego jaki porod...
Jutro z nia juz moge po malu zaczac ten temat;) zobaczymy co ona sadzi...

Nic trzeba sie zbierac na zakupt, kurde wczoraj swoje ulubione leginsy ciazowe zniszczylam:/ jak zakladalam paznokciem zrobilam dziure!!! Bede musiala dzis zacerowac...

reklama
Do góry