reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry :)
Mamy jakies wizyty dzisiaj?
Shaer i jak zdrowie? Zostawili cie w szpitalu?
Ja wyprawiłam meza do pracy i leżakuje jeszcze :) a wieczorkiem jedziemy do rodziców na dłuuugi weekend :) i beda rożne atrakcje. Jedziemy tez do Wrocławia więc styczniówki z Wrocławia szykujcie kawkę ;)

reklama
wogole powiedzcie mi ten magnez to bierzecie, jak Wam sie brzuch spina?? wytlumaczcie mi, ja tez myslalam, ze zaduzo magnesu w ciazy to nie za dobrze, choc u mnie chyba caly wypukany przez kawe
Ja biorę 1 tabletkę dziennie magneB6. Jak mam jakieś skurcze,to biorę dwie. Rzadko nospe, wtedy już kiedy nawet magnez nie pomaga.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Ciężko za wami nadążyć. Fajnie że wizyty udane, moja dziś, 31 sierpnia usg połówkowe, teoretycznie córeczka, zobaczymy czy się potwierdzi. Moi chłopcy pojechali na ryby więc mam dzień dla siebie. Chore mamuśki pozdrawiam i życzę zdrowia. Ja też narzekam na brak energii, niby wszystko robię ale z przerwami, zmęczeniem i bez entuzjazmu. Kawy nie pijam, tylko czarną herbatę, z leków tylko witaminy, magnez jak mam drętwienie rąk i nóg w nocy. Plany na długi weekend - żadne. Zwlekam się z łóżka. Miłego dnia życzę.

Aha powiem wam ze od kiedy jem znowu magnez to mam mniej koszmarów :)
Dziewczyny tylko pamiętajcie ze magnez działa pobudzająco i lepiej zazywac go w porannych godzinach. Wieczorem może powodować bezsenność.

Jestem. Zyje. W sumie nie wiem co pisac. Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze.
hej ciesze się że się odzywasz bo zaczynalo cie już brakować :)

anemia już sobie poszła;) żelazo też ok.
Ja po wizycie. Dzidziuś rośnie, mamy 12 cm. Wszystko wygląda na to, że ok.
Ja tak szybko, u mnie wszystko w porządku :))) słyszałam serduszko ❤ machal rączkami, cudnie normalnie, a wyniki mam tak dobre, że lekarz nie mógł uwierzyć :) ogółem powiedział, że kompletnie nie ma do czego się przyczepić :) za 3 tyg polowkowe :)))) ale jestem szczęśliwa :)
Super, gratuluje wizyt :)

@julia0903 właśnie moi rodzice dzwonili że dziewczyna mojego faceta zauważyła że jej się "wszy z głowy sypią"
Hej dobrze rozumiem ze twój facet poza tobą ma jeszcze jakąs dziewczyne? :)

Za 4 dni zrobie kolejna kuracje..i tak jeszcze... masakra...
Współczuje to jest naprawdę uciążliwe. Ja bym się chyba nigdy nie zdecydowala na wyczesywanie tym grzebykiem. Chyba ze mojej starszej córce. Bo ja i mlodsza to mamy bardzo geste i grube wlosy i ten grzebyk to by się zaraz w nich połamał. Może wygodniej byłoby uzyc preparatu który zabija tez gnidy. Bo tak to będziesz walczyc z tym dziadostwem w nieskonczonosc.

Jestesmy w szpitalu. Ginekologicznie jest ok. Skurcze sa ale niegrozne. Problem jest ze strony ukl. pokarmowego. Mam krwawienie z przelyku dosc konkretne. Czekam endoskopie i wyniki. Podejrzewam ze peklo jakies naczynko,bo to juz ktorys raz...
Uff cale szczęście ze skurcze nie sa groźne. Współczuje samopoczucia i zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Dziewczyny nie chce was straszyć ale z witamina C nie przesadzajcie. Nadmiar wit C moze byc szkodliwy dla dziecka. W ciazy najlepiej nie przyjmować tej wit jesli nie ma niedoboru, a jesli jest potrzeba przyjmowania to nie dłużej niz trzy dni. Poczytajcie w necie. Zreszta ja mam okropne krwotoki z nosa i ginekolog ostatnio przepisała mi wit C i powiedziała ze max trzy dni a jesli krwotoki nie sa bardzo uciążliwe to powiedziała zeby wogole nie brać tej witaminy. Na wszelki wypadek poczytajcie o tym plis.

Witam sie z rana.

Moje parchy na twarzy wyglądają jakby usychały po tej maści wiec jest nadzieja.
Meczy zatkany nos ale to jet pikus ;)
Podbrzusze dalej delikatnie pobolewa ale duzo mniej niz wczoraj.

@aniay znasz jakis magnez godny polecenia tu w Uk? Bo wiem, ze w pl to magne b6 ale zanim mi wyślą to szkoda czasu. Co wieczor mam uczucie ciężkich łydek i rwą strasznie.

@Shaer daj znac co z Toba bo zwariujemy.

Wiecie co im bliżej weekendu ten mój chłop znowu coraz bardziej wykończony jak odwinie taki numer jak zeszły weekend to pakuje sie i lecę do pl z młoda, do końca sierpnia moze sie wyśpi śpiąca królewna przez ten czas.

Miłego dnia życzę [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zamkneli mi to endoskopowo. Niby w znieczuleniu, ale jakos czulam tylko stlumione. Jakbym to nie do konca byla ja. Posiedzielismy troche i do domu.
Mlody siedzial sobie u pielegniarek. Daly mu jakiegos miska, strzykawki, patyczki, nerki. Potem zasnal na lezance. Troche sie martwil. Ale dostal batona z automatu i kanapke (chyba od pielegniarki) i ogolnie mu sie podobalo.Mogl zadac milion dwiescie pytan i pobyc w centrum uwagi
Nie mam zylakow,ani zadnego nowotwora. Nie wiadomo czemu sie tak zrobilo, ot przy mojej chorobie tak sie dzieje. Zapomnialam zapytac czy moglo sie tak porobic od glutenu bo ostatnio sobie pozwolilam zejsc z diety czego skutki czuje juz osmy dzien.
Poprosilam o kroplowke, bo nie sadze abym dzis cokolwiek przelknela.

Dzieki za troske dziewczyny. Az mi sie cieplo w srodku zrobilo...
Ktora z Was chciala kocyk z grubej wloczki?

Witam no no ale żeście napisały
Shaer super że wszystko już dobrze trzymaj sie kochana.
A ja wczoraj sprzedałam stół z pokoju praktycznie nowy dziś kobitka ma po niego przyjechać i wczoraj wieczorem pojechaliśmy do Agaty meble popatrzeć na coś małego a po rozłożeniu dużego i znalazłam na necie i już go zamówiłam ,a przy okazji wypatrzyliśmy piękną komodę do pokoju i teraz to i ją bym chciała,ale muszę jeszcze swoje meble sprzedać.Przez to zamieszanie z tymi meblami nie mogłam spać .
GRATULACJE UDANYCH WIZYT OBY ZAWSZE TAKIE BYŁY.

reklama
Do góry