askl25
Fanka BB :)
Nie miałam przyjemności korzystać, ale mi się bardzo dobrze spi i chyba raczej w moim przypadku to zbędny wydatek.Hej hej!!! Zamówiłam sobie rogal do spania! Już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie podobno super sprawa. Czy któraś z was korzystała w poprzedniej ciąży?
Moja starsza miała 5 lat jak pojawila się jej siostra. W jej zachowaniu nie zauwazylam zmian nie widziałam zazdrości. Ale corcia zaczela co noc się moczyc i trwalo to z miesiąc. Takze swój stres przeszla tylko nie okazywala.Też chciałabym żeby Zuzia nie poczuła się odrzucona gdy pojawi się młodsze rodzeństwo. Zwłaszcza że była jedynaczką przez 6 lat
Kurcze myslalam ze to zupełnie inne badania, czyli nie potrzebnie tak wkurzalam się na moja lekarkęA połówkowe i prenatalne to nie to samo?
Super ze masz to z glowy no i nie musialas jezdzic pociągamiJa dzisiaj byłam w urzędzie i wszystkie sprawy załatwione tylko do odebrania za tydzien papiery.
Nałaziłam się strasznie i naczekałam ale warto było teraz reszte dnia w pracy trzeba siedziec
Nie wiem do końca czy lekarka troche nie przesadza. Przeciez krótka szyjka to nie to samo co skrócona. Mówila że krótka bo po dwóch ciążach...@askl25 to uważaj na siebie z tą krótką szyjką i naprawdę staraj się nie dźwigać. Jak się zastosujesz to na pewno będzie dobrze
tak czuje i to coraz częściej ale w dalszym ciągu sa bardzo delikatne.któraś czuję już ruchy?