reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
No właśnie Shaer co to za tajemnice,proszę się chwalić jaka płeć
maryqska
Bridget Jones
Shaer to ja dla odmiany powiem ze dziewczynka
My poznaliśmy płeć na 100% po teście harmony. Nie wiem jak było u Was, ale trochę nerwów nas to kosztowało, a wszystko przez ciążę bliźniaczą. Usg prenatalne wyszło bardzo dobrze, ale test Papaa bardzo zwiększył ryzyko Downa na 1:46. Okazało się, że mam bardzo wysokie stężenie betaHCG ze względu na dwa jaja płodowe. W jednym jest Helenka a drugie jest puste. Zdecydowalśmy się na zrobienie testu i mogę być już spokojna mam nadzieję, że u każdej skończy się bądź skończyło się wszystko dobrze.
Niestety chlopak, tym samym marzenia o szyciu lalek, ubranek dla nich, czesaniu kitek,jednorozce,wrozki i pierwsze makijaze itd poszly sie gonic...
Porod raczej wskazane cc (sama mysl o tym wywoluje u mnie mdlosci) i mam nie jesc juz syntetycznych witamin, bo wyniki mam wzorowe i jedynie co to podbije wage dzieciaka. Mam jesc owoce bo po to sa. I nie dac sie nabierac na rzeczy "dla kobiet w ciazy" bo to tylko marketing i wyciaganie kasy z "ciezarowek".
Porod raczej wskazane cc (sama mysl o tym wywoluje u mnie mdlosci) i mam nie jesc juz syntetycznych witamin, bo wyniki mam wzorowe i jedynie co to podbije wage dzieciaka. Mam jesc owoce bo po to sa. I nie dac sie nabierac na rzeczy "dla kobiet w ciazy" bo to tylko marketing i wyciaganie kasy z "ciezarowek".
Sher, masz taką samą sytuację jak moja przyjaciółka. Ma termin jak my i też spodziewa się drugiego synka. Strasznie chciała mieć córkę. Zawsze mówiła, że chce dwójkę dzieci, ale w tej sytuacji rozważa trójkę, z nadzieją na córkęNiestety chlopak, tym samym marzenia o szyciu lalek, ubranek dla nich, czesaniu kitek,jednorozce,wrozki i pierwsze makijaze itd poszly sie gonic...
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Shaer gratuluje chlopca, mimo wszystko.
Jak tak dalej pojdzie to skonczysie przydzial chłopców I mi dziewczynka druga przypadnie... Ku "rozpaczy" mojego A.
Właśnie wyszlam z kapieli, taka odswiezona ale mam tak sucha skore ze tragedia.
Jak tak dalej pojdzie to skonczysie przydzial chłopców I mi dziewczynka druga przypadnie... Ku "rozpaczy" mojego A.
Właśnie wyszlam z kapieli, taka odswiezona ale mam tak sucha skore ze tragedia.