kolorowaMama
Fanka BB :)
Niezapominajka ja tez mam wątpliwości ale w pl mamy cała rodzine, chce zeby dzieci miały normalne dzieciństwo z dziadkami, kuzynostwem, ciotkami a nie zeby widziały och raz czy dwa w roku. Chyba przez ciaze zrobiłam sie taka sentymentalna i do tego moja mam wróciła niedawno do kraju i po tym sie podlamalam i podjęliśmy decyzje.
Happybabymama kamam takie kłucie ale czytałam, ze to niby normalne, ze tak bola wiązadła.
Witam z rana.
I musze wam powiedzieć, ze męczą mnie strasznie głupie sny np ze maz mnie zdradził w pracy o obleśna angielka, po czym sie przyznał w dom i sie wyprowadziłam, jak sie dziecko urodziło to błagał o powrot, kooooszmar![emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] dzis mu powiedziałam to stwierdził, ze siada mi na głowę.
Tez macie takie zryte sny ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Happybabymama kamam takie kłucie ale czytałam, ze to niby normalne, ze tak bola wiązadła.
Witam z rana.
I musze wam powiedzieć, ze męczą mnie strasznie głupie sny np ze maz mnie zdradził w pracy o obleśna angielka, po czym sie przyznał w dom i sie wyprowadziłam, jak sie dziecko urodziło to błagał o powrot, kooooszmar![emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] dzis mu powiedziałam to stwierdził, ze siada mi na głowę.
Tez macie takie zryte sny ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom