reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@betina79 Znieczulaja tylko powloki brzuszne, wiec nie czujesz wkłucia. Mnie bolalo jak ruszal ta igla w miesniu, zeby nie dotknac dzidziusia. Ten plyn pobieral na raty, a trwalo to z 8 minut. Wyniki za okolo trzy tygodnie, podobno minimum dwa...
Uff,dobrze,że masz to już za sobą... Trzymam kciuki za wyniki.

Witam nowe mamusie:-) siła nas :-)

Mnie od wczoraj wyskoczył brzuszek,że hoho ;-) chodzę i patrze sobie na niego. Getry ciążowe poszły w ruch. Strach pomyśleć, gdzie tam styczeń i jak będę wyglądać. Brzuszek,brzuszek, a na szarym końcu ja :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi.... tylko bez hejtu jezeli moge prosic. Czy ktoras z was jest przeciwniczka karmienia piersia? Ja z synem mialam bardzo trudny poczatek karmienia plus depresja poporodowa i teraz nie wyobrazam sobie karmic piersia. Nikt mnie do tego nie przekona bo jak o tym pomysle to mam mdlosci.... kazdy mnie za to neguje itd... ale moze jest ktos kto ma takie samo podejscie? Tylko mnje nie dobijajcie ze jestem potworem itp.... plizzz

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy tutaj super brygade, bo chyba tak wyrozumiałego forum jeszcze nie spotkałam :)
Są zwolenniczki, przeciwniczki i takie którym wszystko jedno :) Nie jesteś i nie będziesz sama, nie bój się ;)

@Anula0000 super ze juz po. teraz odpoczywaj. a kiedy wyniki beda? jesli moge zapytac co bylo najbardziej nieprzyjemne? myslalam ze to jest prawie nieodczuwalne bo pod znieczuleniem miejscowym
@aniay to teraz Twoje autko czy meza? czy do podzialu? ;)

ja jutro z rana mam wizyte z szybkim usg. postaram sie pogadac o cesarce, zobaczymy co lek na to.
i zamarzylam sobie krem z grzybow wiec wlasnie mi sie grzyby moczą a wieczorem jutro zrobie zupke : )

@aniay bardzo urocze autko Jeszcze raz gratuluje zakupu:happy2:

betina trzymam kciki za wizytę

Mój nie-mąż ma swoją białą perełkę (fiata 500) która jest jego oczkiem w głowie. Ten samochód jest mój.
Ale będziemy się wymieniać, bo czasem nie warto ciągnąć wielkiego samochodu jak można malutkim dojechać a na dłuższą trasę przyda się większy. Docelowo to będzie samochód do wożenia narybku i wózka ;D

Witam nowe styczniówki!

Anula super, że juz po badaniu. Te dwa tygodnie szybko zlecą. Zycze szybkiego powrotu do formy [emoji4]

Ja mam dziś bólowy kryzys. Bolą mnie pachwiny, mam jakieś kłucia w pochwie, promieniuje coś od jajników. Macie / miałyście tak ?
To juz 17 tc, boję się czy czegoś tym kaszlem sobie nie narobiłam..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy macie czasem szum w uszach?? Męczy mnie od popołudnia. Trochę pobolewa głowa. Nie miałam tak nigdy i nie wiem,czy łączyć to z niskim,czy wysokim ciśnieniem... Zgłupiałam.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

o ile nowych mamusiek:)
Anula dobrze ze juz po. Dzielna kobieta z ciebie. A jak maz? Wspierał cie? Fajnie ze w końcu ci towarzyszył punkt dla niego:)
Samochodzik drugi większy na pewno sie przyda.
Ja miałam wyjście z koleżanka - w końcu sie udało zgadać - wiec odstresowalam sie troszke przy pysznej lemoniadzie :)
Dawno nie mam wieści od mojego dzidziusia :/ chciałabym go juz podejrzeć :) - znowu sie zaczyna hi hi
Idealka wiem ze od kaszlu napina sie macica. Moze dlatego boli. A lepiej ci trochę?
Dziewczyny ktore mieszkają w uk i nawet mimo krwiaków nie mogą sie doprosić usg -wspolczuje!

Anulka fajnie że amnio już z głowy, dzielna dziewczyna jesteś;)
Danutka, mnie to męczy od 3 dni, oprócz szumu te uszy są jakby zatkane, mam wrażenie też zatkanego nosa. Zmierzyłam ciśnienie i okazało się, że mam 87/ 67 i wysoki puls 92. u mnie też brzuszek coraz większy i częściej czuję dzidzię:)
Aniay śliczny kolor auta, widać że jest zadbane, na pewno dobrze posłuży. Kiedy mieliśmy fiacika nazywaliśmy go pieszczotliwie pchełką, fajnie, że zostawiliście swoją perełkę.

Ciągnięcie w pachwinach i kłucie przy jajnikach to więzadła - cóż brzuszek rośnie:D

o ile nowych mamusiek:)
Anula dobrze ze juz po. Dzielna kobieta z ciebie. A jak maz? Wspierał cie? Fajnie ze w końcu ci towarzyszył punkt dla niego:)
Samochodzik drugi większy na pewno sie przyda.
Ja miałam wyjście z koleżanka - w końcu sie udało zgadać - wiec odstresowalam sie troszke przy pysznej lemoniadzie :)
Dawno nie mam wieści od mojego dzidziusia :/ chciałabym go juz podejrzeć :) - znowu sie zaczyna hi hi
Idealka wiem ze od kaszlu napina sie macica. Moze dlatego boli. A lepiej ci trochę?
Dziewczyny ktore mieszkają w uk i nawet mimo krwiaków nie mogą sie doprosić usg -wspolczuje!
W uk do 12 tygodnia to nie ciaza. Oni daja naturze wolna reke i nic nie robia. Znaczy usg mi robili jak prosilam ale lekow zadnych. Teraz jak bylam na usg w 13tc wczoraj to mi lekarz powoedziala ze od tego momemtu jak by sie cos dzialo to juz dadza hormon....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry