Anula0000
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo wszystkie mamy a szczególnie te nowe na forum
Przede wszystkim trzymam mocno kciuki za osoby, które mają dzisiaj wizytę. Ja mam w środę prenatalne i już się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego maluszka
Bittersweet super wiadomość, dobrze, że dziecinka okazała się zdrowa
Shaer rozumiem Cię, bo ja też mieszkam w sporej dzielnicy Dąbrowy Górniczej. Jest tutaj bardzo dużo ludzi, którzy nadużywają alkoholu albo narkotyków (albo jednego i drugiego). Co gorsza dotyczy to zarówno mężczyzn jak i kobiet. A dzieją się tutaj rzeczy, których nie widziałam nawet w telewizji i czasami aż mi się odechciewa na to patrzeć. Dlatego planuje się niedługo przeprowadzić, bo nie chcę, żeby moje dziecko wychowywało się w takiej atmosferze.
Co do imion to ja akurat nie mam problemu co do chłopca, bo już dawno z partnerem ustaliliśmy, że jeśli kiedyś urodzi nam się synek, to damy mu ma imię Gabriel. Jeśli chodzi o dziewczynkę to chciałam zawsze dać na imię swojej córce Emilia, ale mój W ma córkę właśnie o tym imieniu więc odpada. Ale myślę o Ewelinie
Lindia, hehe u nas tez ma byc Gabrys albo Ksawcio, jesli bedzie facet, ale na 70% ma byc dziewczynka... Myslimy nad Hania czy Michalina, po tatusiu