reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

HappyBabyMama mozemy sobie przybic piatke, u mnie dzisiaj tez lekarz na prenatalnych synka wypatrzyl:)) ogolnie badanie tez dobrze, ja mam 12 t 6 d, wedlug wymiarow z USG 13 t 0 d, dzidziol ma 6,8 cm, przeziornosc 1,8, serduszko miarowo bije 157 uderzen, takze wszystko super, z tym, ze straszny wiercipieta, wiec ciezko sie badalo, ale najwazniejsze, ze sie udalo:-) ryzyko wad tez duzo mniejsze niz szacowane:)

No i to by bylo na tyle pisania, bo synek nie chce isc spac:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja już po wizycie....wszystko ok, wręcz książkowo ...odpukać żeby nie zapeszać :happy: no i co u mnie ważne i pilnowane, waga stoi w miejscu ( chociaż w ostatnim tygodniu sobie trochę pozwoliłam :p), ale nadal nie wiadomo kto tam mieszka w moim brzuchu :-p:laugh2: także jutro można spokojnie się pakować i w środe raniutko nad morze :-) :)
co do koleżanki to też tak pomyślałam, że może lekarka chciała ją uświadomić jakie są możliwe badania itp.
zwłaszcza, że to pierwsza ciąża koleżanki. A ta lekarka jest dość skrupulatna i dokładna

Gratuluje wszystkim mamusiom udanych dzisiejszym wizyt. Ja mam 26 lat i tez mam na badaniu wpisane zalecenie wykonania pappa pomimo dobrego wyniku usg. Lekarz powiedział, ze oni tak musza napisać... Ja nie robię.

Ostatnio mnie pobolewa gardło...;( co można brać w ciąży na gardło ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo

Kochana gratuluje Wam udanych wizyt;)

Zazderoszcze tym co juz na wizycie poznaja wyniki Pappy ja niestety musze czekac:/

Nic uxiekam spac bo juz oczka sie kleja...

Gratuluje wszystkim mamusiom udanych dzisiejszym wizyt. Ja mam 26 lat i tez mam na badaniu wpisane zalecenie wykonania pappa pomimo dobrego wyniku usg. Lekarz powiedział, ze oni tak musza napisać... Ja nie robię.

Jak pobolewa tylko to ja bym nic nie brala, Ewentualnie lipe pila bo ladnie otula gardlo ( ale bez miodu bo miod podraznia) napewno sol emska tez mozna, cieple mleko z maslem.
Ja mam w odwodzie islamint jak bardzo bedzie bolec ale nie wiem czy mozna.

Gratuluje wszystkich zdrowych dzieciaczkow. Supwer nowiny.

Dzień dobry dziewczyny! My nad morzem, pogoda zadowalająca, jesteśmy tu w 14 osób, w tym 8 dzieci i kupa innych dzieci na ośrodku i mały wnieboziety. Nawet się zamoczyl w morzu bo upadł na dupcie i wszystko mokre, więc pozwoliłam mu trochę pobiegać, a woda lodówka, wszystkie dzieci hardcory się kapaly a rodzice się trzesli z zimna :)

Cieszę się z udanych wizyt!!

Ja też słyszę jak mówię że drugi chłopak, z politowaniem że trzecia musi być dziewczynka, ludzie tacy zawiedzeni są, masakra, chciałam dziewczynkę, Ale jak zobaczyłam te malutkie moje dzieciątko to pokochałm je bez względu na płeć, ani razu nie przeszło mi przez myśl że żałuję że nie dziewczyna.

Lecę się kąpać i zaraz zacznie się kolejny nadmorski dzień :)))

Pozdrawiam was mocno!!

Mnie jak boli gardlo a bardzo często sie to zdaza to przeplukuje rumiankiem .. i pomaga

Witam:) czy któraś z was miała kiedys paraliż przysenny? Ja miałam w życiu kilka razy ale od kiedy jestem w ciazy spotkało mnie to juz trzykrotnie w tym dzisiejszej nocy. Zapomniałam powiedziec o tym swojej pani doktor. Czy któraś z was to kiedys spotkało a tym bardziej teraz w ciazy?
Mamy dzis jakies wizytujące? Bo nie wiem czy trzymać kciuki czy dać im dzis wolne:)
Miłego dnia :)

reklama
Marcje
Isla dla bobaskow nie zaszkodzi. Ja podobnie jak Marlena polecam rumianek.
Albo cieple mleko z czosnkiem. Jest ohydne i mam do niegonuraz z dziecinstwa,ale dziala. Albo imbir tarty lyzeczke zjesc (silne dzialanie bakteriobojcze)

Do góry