reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

BabyWow no jakie wakacje na stópkach:)
Ja musze tez sie ogarnąć bo póki co odpuściłam a na plaży się trzeba pokazac w całej okazałości.Gorzej ze zrobił mi się straszny cellulit na udach co dopiero dziś do mnie dotarło jak mierzyłam kostium z zeszłego roku i się zdołowalam:hmm:fatalnie to wygląda.
Betina a ty gdzie na urlop się wybierasz?

reklama
Bridget Jones mi też cellulit wyszedł... Jak bym była trochę opalona to by nie było tak widać :biggrin2: a ja z natury jestem taki bladzioch, ale przecież na solarium nie pójdę... :-D Już sobie kupiłam strój jednoczęściowy i pareo do dwuczesciowego żeby brzusio zasłaniać :-) :)

Dziewczyny to pytanie urlopowe. [emoji5]my wybieramy się na koniec sierpnia na wakacje. I myślę nad kostiumem kąpielowym. Macie jakieś stronki z ciekawymi strojami? Nie chciała bym bikini.... widziałam w necie zdjęcie takiego kostiumu jakby bluzeczki i majtek . Bluzeczka na brzuchu była taka zwiewna jakby tiulowa natomiast góra fajnie trzymała biust. ( sorry za opis ale nie umiem lepiej opisać ) niestety nie mogę nic fajnego ciążowego znaleźć. Na zalando są takie nieciekawe jednoczęściowe ewentualnie na bon prix ale też bez szału.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Julia0903 to folia cięta, a tak bardziej profesjonalnie "efekt szkła" :-D szkoda ze zdjęcie nie pokazuje jak błyszczą :biggrin2: Kamag ja kupiłam w Gatcie taki zwykły jednoczęściowy :-D

babywow ale piekne stopki i paluszki cudne, sama robilas,????? zazdroszcze umiejetnosci, ja moze pojde gdzies przed wyjazdem zeby mi zrobili, hahaha sama nie umiem, ech a rece mam ostatnio tak suche, ze masakra :(

babywow ale piekne stopki i paluszki cudne, sama robilas,????? zazdroszcze umiejetnosci, ja moze pojde gdzies przed wyjazdem zeby mi zrobili, hahaha sama nie umiem, ech a rece mam ostatnio tak suche, ze masakra :(

Tak sama. :-D Ale nie lubię sobie robić stòp bo mi nie wygodnie, a później to nie wiem chyba męża poproszę jak brzuszek będzie większy :-) :) Kiedyś pamiętam ze mi raz pomalowal u dłoni i wyszło mu całkiem całkiem :laugh2:

1467564156-ujhhak.jpeg

Znalazłam ściągawkę i wyglada na całkiem spoko. Co myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I

Lista fajna ale kilka rzeczy bym wykreslila.
Tak czy siak zapisze :)Dziekuje.

Witam poweekendowo właśnie mi sie nie chce zabrać za naczynia. Chce moja zmywarke spowrotem:(
Przymiezylam dzisiaj stanik ktorego od dwoch miesiecy nie zakladalam I sie okazało ze mi piersi zmalaly.
Do tego dopinam sie w rzeczy w które od jesieni sie nie miescilam. Wow.

Któraś z was pytala o kostium z "bluzeczka" tutaj nazywa sie tankini, moze tak wam latwiej bedzie znalezc. Nie Polecam przy duzym biuscie.

Aniay dokładnie w innych jest kilka zbędnych rzeczy ale to chyba taka kompletnie lista a wiadomo, ze dwa łóżeczka zbędne tak samo jak krzesełko do karmienia na dzien dobry :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BabyWow piękne pazurki [emoji4]a ten lakier to kupiłaś w sklepie czy to jakoś w inny sposób się naklada.

Co do stroju to ja kupiłam sobie w sinseyu
Link do: Strój kąpielowy z wiązaniami, SINSAY

Lubie tego typu staniki w strojach kąpielowych. Ja jestem dziewucha znad morza i pewnie go wykorzystam w sezonie. Rozm kupiłam xl bo mi cycki w inne się nie mieściły [emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry