reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

BabyWow no jakie wakacje na stópkach:)
Ja musze tez sie ogarnąć bo póki co odpuściłam a na plaży się trzeba pokazac w całej okazałości.Gorzej ze zrobił mi się straszny cellulit na udach co dopiero dziś do mnie dotarło jak mierzyłam kostium z zeszłego roku i się zdołowalam:hmm:fatalnie to wygląda.
Betina a ty gdzie na urlop się wybierasz?

reklama
Bridget Jones mi też cellulit wyszedł... Jak bym była trochę opalona to by nie było tak widać :biggrin2: a ja z natury jestem taki bladzioch, ale przecież na solarium nie pójdę... :-D Już sobie kupiłam strój jednoczęściowy i pareo do dwuczesciowego żeby brzusio zasłaniać :-) :)

Dziewczyny to pytanie urlopowe. [emoji5]my wybieramy się na koniec sierpnia na wakacje. I myślę nad kostiumem kąpielowym. Macie jakieś stronki z ciekawymi strojami? Nie chciała bym bikini.... widziałam w necie zdjęcie takiego kostiumu jakby bluzeczki i majtek . Bluzeczka na brzuchu była taka zwiewna jakby tiulowa natomiast góra fajnie trzymała biust. ( sorry za opis ale nie umiem lepiej opisać ) niestety nie mogę nic fajnego ciążowego znaleźć. Na zalando są takie nieciekawe jednoczęściowe ewentualnie na bon prix ale też bez szału.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Julia0903 to folia cięta, a tak bardziej profesjonalnie "efekt szkła" :-D szkoda ze zdjęcie nie pokazuje jak błyszczą :biggrin2: Kamag ja kupiłam w Gatcie taki zwykły jednoczęściowy :-D

babywow ale piekne stopki i paluszki cudne, sama robilas,????? zazdroszcze umiejetnosci, ja moze pojde gdzies przed wyjazdem zeby mi zrobili, hahaha sama nie umiem, ech a rece mam ostatnio tak suche, ze masakra :(

babywow ale piekne stopki i paluszki cudne, sama robilas,????? zazdroszcze umiejetnosci, ja moze pojde gdzies przed wyjazdem zeby mi zrobili, hahaha sama nie umiem, ech a rece mam ostatnio tak suche, ze masakra :(

Tak sama. :-D Ale nie lubię sobie robić stòp bo mi nie wygodnie, a później to nie wiem chyba męża poproszę jak brzuszek będzie większy :-) :) Kiedyś pamiętam ze mi raz pomalowal u dłoni i wyszło mu całkiem całkiem :laugh2:

1467564156-ujhhak.jpeg

Znalazłam ściągawkę i wyglada na całkiem spoko. Co myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I

Lista fajna ale kilka rzeczy bym wykreslila.
Tak czy siak zapisze :)Dziekuje.

Witam poweekendowo właśnie mi sie nie chce zabrać za naczynia. Chce moja zmywarke spowrotem:(
Przymiezylam dzisiaj stanik ktorego od dwoch miesiecy nie zakladalam I sie okazało ze mi piersi zmalaly.
Do tego dopinam sie w rzeczy w które od jesieni sie nie miescilam. Wow.

Któraś z was pytala o kostium z "bluzeczka" tutaj nazywa sie tankini, moze tak wam latwiej bedzie znalezc. Nie Polecam przy duzym biuscie.

Aniay dokładnie w innych jest kilka zbędnych rzeczy ale to chyba taka kompletnie lista a wiadomo, ze dwa łóżeczka zbędne tak samo jak krzesełko do karmienia na dzien dobry :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BabyWow piękne pazurki [emoji4]a ten lakier to kupiłaś w sklepie czy to jakoś w inny sposób się naklada.

Co do stroju to ja kupiłam sobie w sinseyu
Link do: Strój kąpielowy z wiązaniami, SINSAY

Lubie tego typu staniki w strojach kąpielowych. Ja jestem dziewucha znad morza i pewnie go wykorzystam w sezonie. Rozm kupiłam xl bo mi cycki w inne się nie mieściły [emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry