reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć wszystkim. Chętnie dołączę do styczniowym mam. Mam na imię Kamila i.mój termin to 5.01☺to moja druga ciąża. Dwa lata temu urodziłam córkę, również w styczniu ☺więc wiosna jest dla mnie owocna prawdopodobnie będzie druga córka ale to Jeszcze nic pewnego. Do tej pory wszystkie badania były ok ale w zeszłym tygodniu wyszła toksoplazmoza. .. jak czytam historie w internecie to jestem przerażona, natomiast lekarz do którego się zglosilam- od chorób zakaźnych stwierdził że jest mała szansa na zakażenie płodu i będziemy badać dalej. Mialyscie z tym jakieś doświadczenie?
Pozdrawiam

reklama
kamag byla tu chyba jedna mama ktora miala toxo w ktorejsc ciazy ale nie pamietam ktora, moze sama sie zglosi
kamisia zazdroszcze wsi sielskiej anielskiej, tez bym sobie tak chetnie odpoczela w takim krajobrazie i z dobrym zdrowym jedzonkiem
kolorowa grilla tez zazdroszcze bo uwielbiam, za tyd jade do rodzicow to moze tez zrobimy ; )
weronika podziwiam za spokoj : )

ja sobie przygotowalam filmik na wieczor, cos dobrego do przekaszenia i jakos milo trzeba zakonczyc weekend. potem ostatnie 3 maratonowe dni w pracy i wakacje!

kamag byla tu chyba jedna mama ktora miala toxo w ktorejsc ciazy ale nie pamietam ktora, moze sama sie zglosi
kamisia zazdroszcze wsi sielskiej anielskiej, tez bym sobie tak chetnie odpoczela w takim krajobrazie i z dobrym zdrowym jedzonkiem
kolorowa grilla tez zazdroszcze bo uwielbiam, za tyd jade do rodzicow to moze tez zrobimy ; )
weronika podziwiam za spokoj : )

ja sobie przygotowalam filmik na wieczor, cos dobrego do przekaszenia i jakos milo trzeba zakonczyc weekend. potem ostatnie 3 maratonowe dni w pracy i wakacje!
A jaki film?? Ja uwielbiam thiller kryminalne i horrory.. polecacie coś. .

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

1467564156-ujhhak.jpeg

Znalazłam ściągawkę i wyglada na całkiem spoko. Co myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamag witaj :)
Ja z moim synkiem siedzimy u moich rodziców na wsi więc wcinamy pyszności i oddychamy świeżym powietrzem :) Dawis bawi sie w piaskownicy a ja wcinam wiśnie i porzeczki ;)
Wiecie z jednej strony cieszę się, że mamy większość rzeczy po synku bo to spora oszczędność ale z drugiej fajnie kompletować wyprawkę. Mi sprawiało to ogromną przyjemność

Do góry