reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@weronika87 z plamieniami to nie czekaj tygodnia co ty! Masz brązowe czy krew? Ty bierzesz progesteron czy nie masz wspomagaczy żadnych? Nie ma co panikować, ale też nie czekaj tygodnia tylko sprawdź czy wszystko dobrze.

Weronika dziewczyny mają rację, bez paniki bo na przełomie trymestrów można plamic ale mimo wszystko nie czekałabym tygodnia i chociaż telefonicznie skonsultowala to z lekarzem.

Weronika ja tez miałam te plemienia przez nadzerke i musiałam brac leki i do tej pory jeszcze biorę duphaston,wiec tak jak piszą dziewczyny lepiej to skonsultować:)

Dziewczyny tak patrzę ze my mamy 3tys postów napisanych a grudniowki 14 tys:szok:
Wydaje mi się ze całkiem dużo piszemy ale dziewczyny na grudniu to muszą szaleć ze aż tyle napisały;)Niech to będzie dla nas motywacja i proszę pisać jak niedzielne popołudnie spędzacie.Ja sprzątam bo w żaden inny dzień mi nie szło.

Ja brałam luteine ale brałam tylko przez 3 pierwsze tyg teraz mam już nie brać spokojnie dziewczyny ja nie z tych co panikuja a z resztą wychodzę z tego założenie ze co ma być to będzie I okaże się 13 bo wtedy mam wizytę. A tak po za tym już przestałam plamic wiec na pewno to nadzerka wiec nie ma się czym przejmować. My już wróciliśmy z plaży woda ciepła a na dworze tak sobie teraz siedzimy na ogródku i odpoczywamy.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Weronika to super że już dobrze.
U mnie niedziela leniwa. U teściowej zaliczyłam dwudaniowy obiad w tym rosolek ze swojskiej kury po obiadku drzemka a na koniec ciasto i kawusia. Tak to ja mogę żyć. Przy okazji zerwałam z mężem mym wiadro wiśni i przytargalismy wiadro młodych ziemniaczków,buraczków i kopru. Teście mają 5 arów pola a na nim same pyszności bez grama chemii i sztucznych nawozów

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry