reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Własnie nie wiem dlaczego płakałam może dlatego ze to wszystko mnie przytloczylo ..
nie mam pojecia ale jak juz zaczelam nie moglam sie uspokoic.
U mnie od nocy pada deszcz i burze i dalej pada nie ma jak wyjsc na spacer ale za to chłodno jest :)
A tobie nerwy przeszły ?
Tak rano jest zawsze lepiej. W ciągu dnia narastają, aby wieczorem siegnąć zenitu ;)

reklama
Hej:)
Wesele super,jedzonko pyszne wciągałam wszystko jak odkurzacz:D i dotrwałam do 2:D tylko że dziś czuję się jakbym piła do rana hihi
Z moimi nerwami nie lepiej już na weselu coś mi odbiło i o jakąś głupotę pokłóciłam się z tatą i jak dotarłam do domu to zaliczyłam pierwszą awanturę z M... z tym że jak sobie teraz przypomnę to śmiechu warte:D on nawet nie miał szans się odezwać i dał sobie spokój a ja sie tak nakreciłam że chyba przez 15 minut gadałam:) (o 2 w nocy miałam do niego pretensje że podłoga w kuchni brudna i że w niczym mi nie pomaga:D)- z tym że miałam racje tylko w ok 15%
Teraz jak tak sobie to przypomnę to jak wariatka jakas:)
Zobaczymy jak wstanie, mam nadzieję że nie będzie bardzo zły:-) :)
Miłego dnia

hej:-) nie wiem, jak wchodzę na listę styczniowek, to widzę forum o powiekszaniu piersi ;-) ale to z komórki. Pewnie dlatego wariuje :-)
I nie wiem czy jestem na liście, termin mam na 19.01.

Lub,bardzo współczuję... Już byłam pewna,że wszystkie dotrzemy do stycznia :-(...

Teraz i ja zaczynam panikować. A lekarz dopiero 14.07.. Ale brzusio rośnie,to chyba dobry znak... [emoji52]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Danutka ja też po wczorajszych wieściach na forum się zestresowałam i cały czas teraz o tym myślę...
Fakt faktem ja po wizycie piatkowej jestem i wszystko ok ale tera kolejna dopiero 6.08 i chyba oszaleję:(

Witam sie

KolorowaMama zazdroszcze przejscia mdlosci i w sumie to u Ciebie czas najwyzszy[emoji4]
Mnie niestety jeszcze mecza;(

Marlena ale zlecial ten czas!
To sa homrony kochana;)

Lolaaa no to ladnie dalas wczoraj popalic rodzince;)
Ale musza zrozumiec ze ty w stanie blogoslawionym jestes;)
No troche masz do wizyty.

Ja mam wizyte 15 07 prenatalne w przychodni a pare dni pozniej wizyte w gabinecie....

Julia o tate się nie martwie moja mama szybko mu wytłumaczyła żeby mnie nie denerwował:D gorzej będzie z moim M:D
Najwyżej podejdę do przychodni w międzyczasie sprawdzić co i jak bo wątpie żebym wytrzymała do 6 sierpnia

Dziewczyny, zmieniłam wygląd listy tak że będzie dobrze wyglądać na komórce, ale jakaś taka rozwleczona. Opinie poproszę? Sugestie? Bo mi się już pomysły kończą. (Dajcie mi HTMLa!!!!) XD

Ja wczoraj tez płakałam, ze moja mama serio wyjeżdża pozniej walnęlam focha ze mój B siedzi przed konsola i foch trwa do dzisiaj i nic sie nie zanosi na zmisny[emoji15]

Moim zdaniem lista spoko :) i nie wiedziałam, ze nas az tak duzo [emoji16][emoji7][emoji173]️[emoji108]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj tez płakałam, ze moja mama serio wyjeżdża pozniej walnęlam focha ze mój B siedzi przed konsola i foch trwa do dzisiaj i nic sie nie zanosi na zmisny[emoji15]

Moim zdaniem lista spoko :) i nie wiedziałam, ze nas az tak duzo [emoji16][emoji7][emoji173]️[emoji108]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektore dziewczyny pojawiły się raz i wsiąkły. ale na liście są. :)

U mnie wczoraj się skończył 12ty tydzień i na powitanie drugiego trymestru zlądowałam w toalecie.
Próbowałam zjeść coś normalnego ale mój żołądek wciąż nie chce współpracować. Co ciekawe najgorzej jest jak jestem w pracy... nie rozumiem tego.
A tak najbardziej nie mogę się doczekać aż wreszcie znowu będę mogła zjeść coś czekoladowego.

Do góry