reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Tyle szumu [emoji15] a taki fajny miałyśmy wątek, ja uważam, ze każda z nas jest dorosła i podejmuje dezycję za siebie i nikt z tego powodu nie jest wyrodna matka :/ ja pierwszej córki nie karmiłam po 2 tyg od cc miałam zanik pokarmu, był płacz ryk bo chciałam karmić a położna powiedziała, ze to koniec tylko butelka, teraz z perspektywy czasu nie uważam, zeby moje dziecko było poszkodowane bo przy cycu nie najadala sie była nerwowa, wciąż głodna jak przeszła na butelkę dziecko idealne, najedzone, spokojne, czasami sie nie da i tyle a czasami przerasta to nas mamy, nie wiem czy bede karmić piersią na pewno spróbuje ale jak sytuacja sie powtórzy to nie bede na sile męczyć dziecka.

Oczywiscie pisze sie na wątek zamknięty.

Gratuluje udanych wizyty i trzymam kciuki za następne [emoji5][emoji5]

U mnie dzis kolejny dzien lenistwa nad jeziorkiem i coraz mniejsze chęci na powrot do Uk [emoji85]

Buziam was i miłego piątku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet snilo mi się ze bylam w szpitalu:(ale sie boje żeby tylko przeszlo.ale jakby cos to by leciało caly czas nie?

Kochana jesli to zaraz po stosunku wystąpiło i teraz jest już znikoma ilość krwi to na pewno było to wynikiem Waszych szaleństw :) Oczywiście obserwuj, ale wydaje mi się, że nic się tam nie dzieje.

Ja wczoraj miałam delikatne krwawienie…po badaniu ginekologicznym od wziernika…Lekarz powiedział, żebym nawet się tym przez moment nie denerwowała i że nawet może być kilka dni krwawienia i to od 1 badania!!

Będzie wszystko dobrze!

Dzieki dziewczyny:)wystraszyłam sie bo wczoraj zaraz po nie bylo malo tej krwi,teraz boje sie wstac z łózka:(ech gdyby kózka nie skakała:)

Dzień dobry ja tylko na chwilkę wpadłam życzyć miłego dnia i nadrobić z wczoraj wszystko:-) :)
działo się widzę ale nie warto się udzielać :no:
Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i czekam na relacje:)
Co do kp to moja pierwsza ciąża więc nie wiem jak to jest więc jak wyjdzie to wyjdzie i nic nie poradze ;)

reklama
czesc dziewczyny, ale się przez moment nieprzyjemnie zrobilo. Niektóre osóbki myslą ze wszystko "wiedzą lepiej". A prawda jest taka ze jesteśmy różne nasze dzieci są różne i sytuacje są różne. I chyba najgorsze co kobieta, matka może zrobić to działac na przekór sobie, unieszczęsliwiajac się. Oprócz laktacji kontrowersyjnym tematem są znieczulenia przy porodzie, cesarki na życzenie itp. I chyba najgorsze co można zrobić to poddac się takim "wiedzącym lepiej" tylko dlatego ze nas zaszczekują. Ja nikogo nie oceniam i nie chce być przez nikogo oceniana.
Bardzo się ciesze ze w ostatnim czasie wpływają tylko dobre wiadomości o naszych kilkucentymetrowych maluszkach, oby tak zostało do stycznia. Zdjęcia z usg które wstawiłyscie są super. Mi lekarz po prenatalnym dal takie z których nie mogę nic wyłapać . Ale za to mam obraz w pamięci z samego usg. Widzialam jak slicznie dzidziuś macha rączkami, nożkami. Widzialam zarys twarzy, nosek usteczka. I chyba ten obraz zostanie ze mna na dłuuugo bo był cudowny :)

Do góry