reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja też bylam po cc i jakos przeżyłam. Pozatym ja nie wiem czy wiecie ale zanim pokarm zacznie się produkowac w większych ilościach 3eba czasu. Tez mi syn plakal ,ale jakos przezylam. Moim zdaniem to chore rezygnowac z piersi bo boli itp a kto mowil ze bd pięknie? To troche samolubne isc na wygode,ale coz co kto lubi i jak kto woli

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm nie oceniajmy sie.nawzajem I nie wprowadzajmy terorru laktacyjnego.

Ankamaz, no to trochę zmienia postać rzeczy :) ale wiesz, mm jest na bazie zmodyfikowanego mleka krowiego. A jakie jest mleko krowie? Co jedzą krowy? Bo raczej nie żywność ekologiczną, tylko pasze GMO + hormony i antybiotyki w zastrzykach. No chyba że kupujesz mm bio, które może i jest lepsze, ale dużo droższe. Poza tym nie wszystko przenika do mleka matki, można o tym poczytać. Warto jeść zdrowo ale bez skrajności. I nie namawiam do kp, jeśli ktoś nie chce. To było sprostowanie.

Sancia880 a ty to kiedy rodzisz? Grudzień styczeń luty? Bo widzę że jesteś na wszystkich możliwych terminach. Nikogo twoje zdanie nie obchodzi. Pojawiłaś się żeby się wymądrzać i obrażać, a nie w tym celu powstało to forum.
I pisze się wypowiedź a nie wypowieć :)
Skoro widzisz to sama na nie wchodzisz. To cos złego? Widzisz błąd jak błąd i nic zlego w tym nie widze. Wyrażanie własnej opini jest widze zabronione. Żałosne :). Jeśli będę miala ochotę napisze co chce. Widać bardzo Cię boli moje zdanie. Tak bardzo, że Ty mozesz miec swoje, ale ja swojego juz nie.

Ankamaz, no to trochę zmienia postać rzeczy :) ale wiesz, mm jest na bazie zmodyfikowanego mleka krowiego. A jakie jest mleko krowie? Co jedzą krowy? Bo raczej nie żywność ekologiczną, tylko pasze GMO + hormony i antybiotyki w zastrzykach. No chyba że kupujesz mm bio, które może i jest lepsze, ale dużo droższe. Poza tym nie wszystko przenika do mleka matki, można o tym poczytać. Warto jeść zdrowo ale bez skrajności. I nie namawiam do kp, jeśli ktoś nie chce. To było sprostowanie.
Ja tak jak napisalam,chcę karmić piersią :) ale kompletnie nie mam nic przeciwko jak ktoś chce mm:) bo tak jak podałam przykłady które mam wkoło, dzieci karmione piersią wcale nie są zdrowsze ;)
Mnie do cyca najbardziej przekonuje bliskość i wygoda - grzanie mleka w nocy trwa wieczność! za zimne, zaciepłe,zasnął jednak bez, zaraz jednak wstał to od nowa itd. :)

Uważam że powinnyśmy jednak pomysleć o zamknięciu forum :) fajnie ze nas przybywa ale widzę że coraz wiecej "mądrych, wszystko wiedzących mam" sie pojawiło nie wiadomo kiedy i skąd :)

Zdecydowanie trzeba zamknąć te forum, bo robi sięmniej przyjemniej :)

@sancia880 fajnie nam tu było bez Ciebie i Twojego zdania :)

TO forum zostanie otwarte, możemy zrobić wątek zamknięty ale otwarty też musi być. Takie jest moje zdanie, napiszę do administratorki dzisiaj.

@sancia880 każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie ale używanie określeń że coś jest "Chore" albo "nie normalne" może być dla innych raniące. Dziewczyny tylko zwróciły Ci uwagę na słowa i ton którego używasz.
Odpowiadając na Twoje pytanie, Tak tutaj trzeba pisać tylko to co "wypada" czyli rzeczy, które nie są dla innych raniące lub obraźliwe i które mieszczą się w granicach dobrego wychowania.

Skoro widzisz to sama na nie wchodzisz. To cos złego? Widzisz błąd jak błąd i nic zlego w tym nie widze. Wyrażanie własnej opini jest widze zabronione. Żałosne :). Jeśli będę miala ochotę napisze co chce. Widać bardzo Cię boli moje zdanie. Tak bardzo, że Ty mozesz miec swoje, ale ja swojego juz nie.

Na tym forum droga forumowiczko, zdanie kazdy moze miec swoje , ale.nikt nie obraza drugiego kto ma inne zdanie. Taka prosta zasada

reklama

Ja jestem tylko na styczniówkach bo w przeciwieństwie do ciebie nie siedzę na forum w celu wymądrzania się. A widzę, że ty jesteś wszechwiedząca i udzielasz się w 50 innych wątkach. Wpadłaś na forum styczniówek ni z gruchy ni z pietruchy, bez przedstawienia i wyzywasz ludzi od chorych i samolubnych. Kończę z Tobą duskusję bo szkoda mojej energii.

Do góry