reklama
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
Dziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
Chcialabym, by mój mąż że mną poszedł ale on powiedział ze jeśli będzie to wygladaalo inaczej jak przez powłoki brzuszne, to on nie chce na to patrzeć
Chcialabym, by mój mąż że mną poszedł ale on powiedział ze jeśli będzie to wygladaalo inaczej jak przez powłoki brzuszne, to on nie chce na to patrzeć
Czoperka
Fanka BB :)
spotkałam nawet ostatnio lekarza gastrologa ,który wręcz odradza karmienie piersią, mówi,że na zachodzie karmią ci których nie stać.
O matko... to chyba jakiś żart. Ktoś kto tak twierdzi nie powinien być lekarzem. Co za bzdury. Ja rozumiem że ktoś nie chce karmić i to jego decyzja, czasem tak jest lepiej. Ale to OCZYWISTE że pokarm matki jest lepszy od mm, a podważanie tej teorii, zwłaszcza przez lekarza jest niepoważne.
Danutka24
Ja bardzo chciałam karmić naturalnie, ale strasznie poranione miałam brodawki i synek zwracał mleko z krwią w szpitalu, także byłam na cenzurowanym,że nie chce karmić... A ja chciałam tylko zaleczyc rany... Zakaz stosowania laktatorow na oddziale i zastój miałam gotowy... Mało zapalenia nie dostałam... Z gorączką wypisano mnie do domu. Tam dopiero ściągnąłam pokarm i karmilam raz naturalnie, raz z butli mm lub moje ściągnięte... Ehh
.. Ale trauma przez położne pozostała.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
.. Ale trauma przez położne pozostała.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
O matko... to chyba jakiś żart. Ktoś kto tak twierdzi nie powinien być lekarzem. Co za bzdury. Ja rozumiem że ktoś nie chce karmić i to jego decyzja, czasem tak jest lepiej. Ale to OCZYWISTE że pokarm matki jest lepszy od mm, a podważanie tej teorii, zwłaszcza przez lekarza jest niepoważne.
Widocznie za rekomendacje pokarmów mm (Nie tylko różnych tabletek podczas ciazy) mają jakieś profity co lekarz to opinia ale także nie słyszałam czegoś podobnego od lekarza ze pokarm mm jest lepszy...
HappyBabyMama
Uważam że powinnyśmy jednak pomysleć o zamknięciu forum fajnie ze nas przybywa ale widzę że coraz wiecej "mądrych, wszystko wiedzących mam" sie pojawiło nie wiadomo kiedy i skąd
Dziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
Ja miałam 11tydz+5 z usg i miałam genetyczne przez brzuch
babyWOW
Hej Dziewczyny, szalejecie strasznie z postami
Gratuluję udanych wizyt i pięknych fotek
Wczoraj miałam usg genetyczne i maluch ma 51 mm serduszko i cała reszta ok więc kamień z serca ale pewnie za kilka dni znów się stres zacznie i tak w kółko od wizyty do wizyty...
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
Lolaa super wieści gratki!
babyWOW
Ja miałam i tak i takDziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
reklama
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
Ja miałam 11tydz+5 z usg i miałam genetyczne przez brzuch
Czyli mogę go zabrać ze soba, najwyżej przeżyje traumę ;D