reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
Chcialabym, by mój mąż że mną poszedł ale on powiedział ze jeśli będzie to wygladaalo inaczej jak przez powłoki brzuszne, to on nie chce na to patrzeć:D

spotkałam nawet ostatnio lekarza gastrologa ,który wręcz odradza karmienie piersią, mówi,że na zachodzie karmią ci których nie stać.

O matko... to chyba jakiś żart. Ktoś kto tak twierdzi nie powinien być lekarzem. Co za bzdury. Ja rozumiem że ktoś nie chce karmić i to jego decyzja, czasem tak jest lepiej. Ale to OCZYWISTE że pokarm matki jest lepszy od mm, a podważanie tej teorii, zwłaszcza przez lekarza jest niepoważne.

Ja bardzo chciałam karmić naturalnie, ale strasznie poranione miałam brodawki i synek zwracał mleko z krwią w szpitalu, także byłam na cenzurowanym,że nie chce karmić... A ja chciałam tylko zaleczyc rany... Zakaz stosowania laktatorow na oddziale i zastój miałam gotowy... Mało zapalenia nie dostałam... Z gorączką wypisano mnie do domu. Tam dopiero ściągnąłam pokarm i karmilam raz naturalnie, raz z butli mm lub moje ściągnięte... Ehh
.. Ale trauma przez położne pozostała.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko... to chyba jakiś żart. Ktoś kto tak twierdzi nie powinien być lekarzem. Co za bzdury. Ja rozumiem że ktoś nie chce karmić i to jego decyzja, czasem tak jest lepiej. Ale to OCZYWISTE że pokarm matki jest lepszy od mm, a podważanie tej teorii, zwłaszcza przez lekarza jest niepoważne.

Widocznie za rekomendacje pokarmów mm (Nie tylko różnych tabletek podczas ciazy) mają jakieś profity :D co lekarz to opinia ale także nie słyszałam czegoś podobnego od lekarza ze pokarm mm jest lepszy...

Hej Dziewczyny, szalejecie strasznie z postami :)
Gratuluję udanych wizyt i pięknych fotek:happy:
Wczoraj miałam usg genetyczne i maluch ma 51 mm:-) :) serduszko i cała reszta ok więc kamień z serca ale pewnie za kilka dni znów się stres zacznie i tak w kółko od wizyty do wizyty...
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)

Lolaa super wieści :biggrin2: gratki!

reklama
Do góry