reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Bridget a Ty w którym tygodniu jesteś? Ja codziennie mam inne stany. Raz coś boli, raz kłuje, innym razem spokój a czasami czuje drapanie i ciągnięcia. Przed badaniem w 10 tygodniu też tak miałam i to trochę mnie niepokoiło, ale usg pokazało, że dzieciątko ma się dobrze.

Kiki moja 6 latka jeszcze niewie o ciazy, powiem jej po prenatalnych . Tak samo reszcie rodziny.

Parapalu przytulam kochana i mam nadzieje ze szybko do siebie dojdziesz;*

BabyWow kciukiasy!!

Weronika mialan zapytam bo pisalas ze.masz.macice na.wysokosci pepka? Wyczuwasz ją jakos sama? Ja czuje lekki wzgorek nad koscia lonowa ale zastanawiam sie czy to "to"

BabyWow jak po wizycie? Pisać nam tu szybko dobre nowiny.
Ja mam 12 tydz i dziś pochwalilam się na głos że w końcu jest ok nie mam mdłości. Wymiotów i siły wróciły a tu naklejek mnie teraz zmulilo to ledwo do kibla dobiegłam i pawia uwolnić musiałam.

Bridget a Ty w którym tygodniu jesteś? Ja codziennie mam inne stany. Raz coś boli, raz kłuje, innym razem spokój a czasami czuje drapanie i ciągnięcia. Przed badaniem w 10 tygodniu też tak miałam i to trochę mnie niepokoiło, ale usg pokazało, że dzieciątko ma się dobrze.
Idealka ja jestem mniej więcej w 10 tygodniu,pisze mniej więcej bo zaszlam pod koniec cyklu wiec każde wyliczenie pokazuje inaczej.

reklama
Do góry