reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Maryska Calgary brzmi bajkowo i oczywiście kojarzy się z jednym czyli olimpiada;)Kanada zawsze mi się podobała i byłaby miejscem do którego mogłabym się przeprowadzić oprócz Stanów.Dobrze Ci się tam mieszka?
Czy jest az tak bajkowo to nie wiem, jest dobrze, brakuje mi wielu rzeczy, np., prywatnej sluzby zdrowia, na wizyty czeka sie tyle i wogole, ale nie jest zle, do Polski bardzo daleko, a bilety nie taiemy mieszkalismy troche w Stanach, sama nie wiem gdzie lepiej, w USA to byl okres taki na luzie, fajny a teraz to totlanie inaczej

ogolnie Wam napisze, ze zaczelam czytac o miesniakach i krwiakach w ciazy i zaczelam sie martwic, ze jednak sa nie bezpieczne, mam mloda lekarke i nie wiem na ile Jej wiedza jest duza, zaczelam schizowac.....wizyte mam dopiero za tydzien, nie wiem czy wytrzymam, poprosze Ja aby dala mi skierowanie do ginekologa a by to obejrzal, bo sie martwie.... szczerze mam ochote do niej jutro jechac juz, bo je sie ze pomysli, ze jestem swirnieta :(

Paraplu kochana byłaś tu dobra duszyczka, zawsze bedziesz w mojej głowie i mam nadzieje, ze dzidziuś wroci do Ciebie szybciej niz sie spodziewasz i zostaniesz mamusia w2017 z całego serca Ci tego życzę. Bedzie Ciebie tutaj brakowało. Tule mocno [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam znajoma w Calgary. Chyba sporo tam Polakow. Ciesze sie u Ciebie dobrze. Zdrowka dla Was obojga.

A teraz chce sie pozegnac.
Dziekuje za wszystkie slowa wsparcia.
Zadne slowa nie opisza tego, co czuje, rozsypalam sie na tysiac kawalkow. Nawet teraz piszac leca mi lzy. Mam nadzieje, ze juz wszystkie, w niezmienionym skladzie dotrzecie bezpiecznie do stycznia :* bede o to prosic kazdego dnia.

Paraplu tak jest nas tu troche :)

Trzymaj sie Kochana, bede mocno trzymac kciuki, abys i Ty w 2017 r urodzila Kruszynke :*

Paraplu, zostaje myslami przy tobie. Bede trzymac kciuki.

Maryqska pamietaj ze Internet jest jak szklo powiekszajace. To czego szukamy widzimy rozbuchane ponad faktyczne proporcje.
Spróbuj podzielic to co przeczytalas przez 10 I pomysl sobie ile jest osob ktor z krwiakami I miesniakami donosily ciaze bez problemu I nie pisaly o tym w internecie.
Mysle ze lekarze maja troche inny poglad na sprawe bo doswiadczaja faktycznych proporcji, a to ze lekarz mlody, to czasem nawet lepiej bo sie bardziej przejmuje.

reklama
Dziekuje Aniay
Dziekuje Weronika
Bede bardziej na siebie uważać
Choc moja praca to ciągły ruch

A co do lekarki to prawda bardziej sie przejmuje
Uff no nic mam wielka nadzieje, ze wszystko tam bedzie dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry