reklama
maryqska
Fanka BB :)
Ja dzis w biegu i nerwach jutro o 3 w nocy wyruszamy na lotnisko, bede was podczytywać i napisze od czasu do czasu z cała pewnością :*
spokojnego lotu i milego pobytu w PL
maryqska
Czy jest az tak bajkowo to nie wiem, jest dobrze, brakuje mi wielu rzeczy, np., prywatnej sluzby zdrowia, na wizyty czeka sie tyle i wogole, ale nie jest zle, do Polski bardzo daleko, a bilety nie taiemy mieszkalismy troche w Stanach, sama nie wiem gdzie lepiej, w USA to byl okres taki na luzie, fajny a teraz to totlanie inaczejMaryska Calgary brzmi bajkowo i oczywiście kojarzy się z jednym czyli olimpiadaKanada zawsze mi się podobała i byłaby miejscem do którego mogłabym się przeprowadzić oprócz Stanów.Dobrze Ci się tam mieszka?
maryqska
ogolnie Wam napisze, ze zaczelam czytac o miesniakach i krwiakach w ciazy i zaczelam sie martwic, ze jednak sa nie bezpieczne, mam mloda lekarke i nie wiem na ile Jej wiedza jest duza, zaczelam schizowac.....wizyte mam dopiero za tydzien, nie wiem czy wytrzymam, poprosze Ja aby dala mi skierowanie do ginekologa a by to obejrzal, bo sie martwie.... szczerze mam ochote do niej jutro jechac juz, bo je sie ze pomysli, ze jestem swirnieta
kolorowaMama
Paraplu kochana byłaś tu dobra duszyczka, zawsze bedziesz w mojej głowie i mam nadzieje, ze dzidziuś wroci do Ciebie szybciej niz sie spodziewasz i zostaniesz mamusia w2017 z całego serca Ci tego życzę. Bedzie Ciebie tutaj brakowało. Tule mocno [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
maryqska
Mam znajoma w Calgary. Chyba sporo tam Polakow. Ciesze sie u Ciebie dobrze. Zdrowka dla Was obojga.
A teraz chce sie pozegnac.
Dziekuje za wszystkie slowa wsparcia.
Zadne slowa nie opisza tego, co czuje, rozsypalam sie na tysiac kawalkow. Nawet teraz piszac leca mi lzy. Mam nadzieje, ze juz wszystkie, w niezmienionym skladzie dotrzecie bezpiecznie do stycznia :* bede o to prosic kazdego dnia.
Paraplu tak jest nas tu troche
Trzymaj sie Kochana, bede mocno trzymac kciuki, abys i Ty w 2017 r urodzila Kruszynke :*
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Paraplu, zostaje myslami przy tobie. Bede trzymac kciuki.
Maryqska pamietaj ze Internet jest jak szklo powiekszajace. To czego szukamy widzimy rozbuchane ponad faktyczne proporcje.
Spróbuj podzielic to co przeczytalas przez 10 I pomysl sobie ile jest osob ktor z krwiakami I miesniakami donosily ciaze bez problemu I nie pisaly o tym w internecie.
Mysle ze lekarze maja troche inny poglad na sprawe bo doswiadczaja faktycznych proporcji, a to ze lekarz mlody, to czasem nawet lepiej bo sie bardziej przejmuje.
Maryqska pamietaj ze Internet jest jak szklo powiekszajace. To czego szukamy widzimy rozbuchane ponad faktyczne proporcje.
Spróbuj podzielic to co przeczytalas przez 10 I pomysl sobie ile jest osob ktor z krwiakami I miesniakami donosily ciaze bez problemu I nie pisaly o tym w internecie.
Mysle ze lekarze maja troche inny poglad na sprawe bo doswiadczaja faktycznych proporcji, a to ze lekarz mlody, to czasem nawet lepiej bo sie bardziej przejmuje.
weronika87
Ja teraz jestem w 4 ciąży i w każdej miałam krwiaki...I skończyło się wszystko dobrze
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
maryqska
Dziekuje Aniay
Dziekuje Weronika
Bede bardziej na siebie uważać
Choc moja praca to ciągły ruch
A co do lekarki to prawda bardziej sie przejmuje
Uff no nic mam wielka nadzieje, ze wszystko tam bedzie dobrze