reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja za to standardowo dzisiaj spałam 3 godziny. Przez tą senność jesteś normalnie oderwana od rzeczywistości. Brakuje mi energii. Dzisiaj do południa było mi tak słabo, duszno..
Brzuch mały. Jedynie wieczorem mnie wypycha. Dacie wiarę że w pierwszej ciąży dopiero w 26 tygodniu pojawił mi się jakikolwiek brzuch? Jakbym wzdęcia miała, a nie w ciąży była :)

Ja to aż jestem przerażona co będzie na mojej następnej wizycie.
Nie ma co sie nakrecac i uprawiac czarnowidztwa, bedzie co ma byc. Trzeba byc dobrej mysli:happy:

Nie mialam zadnych objawow, zadnych plamien, nic. Nadal bola mnie piersi, kluje podbrzusze. Boze nigdy nie zapomnie widoku tego malego czlowieczka. Widzialam glowke, raczki i nozki ale nie ruszal sie i nie bylo serduszka. Wedlug rozmiaru dzisius przestal rosnac w trakcie 8 tygodnia a teraz jest 10.
Dzwonila do mnie wlasnie polozna i o 15 nadal mam wizyte tylko, ze zamiast zakladac karte ciazy to bedziemy rozmawiac i procedurze zakonczenia ciazy.
Nie umiem przestac plakac, po prostu nie umiem. Wolalabym zeby nie bylo serca na poprzednim USG niz teraz widziec malutkiego czlowieczka.
Bardzo mi przykro. Trzymaj sie. A jak placz Ci pomaga to trzeba sie wyplakac, trzeba przezyc kazdy etap zaloby, zeby na koncu pogodzic sie z tym co sie stalo. Tulę....:frown:

A ja jak z poczatku przytylam 3kg tak teraz od miesiaca waga stoi na tych +3kg (49) ale dzisiaj sie wazylam i schudlam o pol kg. To chyba efekt tego ze ciagle mi niedobrze i nic mi nie smakuje jedynie owoce i warzywa. Obiad w siebie wmuszam. Sniadanie jeszcze jako tako cos zjem.
Od kilku dni wieczorem tak dziwnie sie czuje, zle, jakby brzuch mnie bolal. Sama nie wiem. Ulozyc sie nie moge. Jakis koszmar.
My urlop mamy w sierpniu na mazurach.

@maryqska pisz koniecznie co i jak. Jestem z Toba myslami.

Ja z tym zmęczeniem tez się poddaje.nie mam siły na nic,a dziś to jest masakra.ledwo żyję od rana.do tego mdłości mnie męczą,jednak pojawiły się dość późno a liczyłam ze tym razem ich nie będzie.nie jem jest źle,zjem to jeszcze gorzej.

Maryska trzymam kciuki i daj znać. Nie kumam jak to jest ze nagle ktoś Ci mówi ze jest coś nie tak z usg,z reguły omawiają podczas badania chyba nie?

reklama
Nie u nas nie
Robią usg wysyłają, opisują, wysyłają do rodzinnego

Mieszkam w Kanadzie
Dopóki jestes zdrowy jest super, ale jak juz cos to tu ta służba zdrowia hu****a

Do góry