reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bo właśnie słyszałam od gin ze jak nie ma wskazań - a u mnie nie ma to wtedy zawsze płatne. To muszę sie zakręcić koło jakiegos miłego lekarza :)

reklama
Cytrynowa gratuluje wizyty;)
A to piekne prezenty czekaja dziadkow;)
U nas tez nikt niewie oprocz paru przyjaciolek, rodzina nikt...poczekam do prenatalnych.

HappyBabyMama tak mozna na NFZ ale przewaznie daja gdy jest do tego wskazanie, wiek choroba w rodzinie, lub niedaj boze coa podejrzanego na usg.
Lub mimo zadnych wskazan mily lekarz ktory da to skierowanie[emoji4]

Weronika to wchodzisz po mnie

Dziękuję;-))))

Same pozytywne wiesci z ostatnich wizyt. Tylko sie cieszyc :)
Ja mam w poniedzialek o 9 USG [emoji33][emoji33][emoji33]
O 11 spotkanie w sprawie hipoteki a o 15 wizyta u poloznej. Ciezki dzien mnie czeka.

10tc [emoji295]️

Dziewczyny. Wychodzimy dzis z mężem ze znajomymi. Chciałam sie wylaszczyć a tu za cholerę w nic sie nie mieszczę. Kurde niby na wadze schudłam ale przez urośnięte cycki wszystkie bluzki za małe sukienki tez mi sie na piersiach rozchodzą, no i niby nie mam brzucha ale spodnie z tamtego lata ciasne. Nie chce bobasa tak ściskać. Kurde i nie mam sie w co ubrać aaaaaa!!!

Gratuluje udanych wizyt :)

Ja mam dzis dzien leniwca, z rana posprzątane i naszykowany obiad i leżymy z B i trzaskamy film za filmem leżąc w sypialni (szczyt lenistwa) ! A córa oglada w salonie bajki o chyba tez ma dzien lenia, koleżanki wołają ja na dwór ale jej nie bardzo sie to uśmiecha [emoji1][emoji1] a co tam, raz na jakis czas mozna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będę was oklamywac,zjadłam właśnie zestaw z McDonalda:errr:a rano bylam na targu warzywnym i pol auta witamin zwiozlam do domu.trudno,sobota jest a sobota wybacza mcdonalda.poza tym sprzątam dom jakbym była w 9 miesiącu ciąży i szykowała gniazdko dla dziecka:-ppół szafy poszło do worków bo i tak się w nie nie zmieszcze to po co miejsce mają zajmować.
Happy z drugiej strony jak problem jest w za dużych cyckach to problem który powinnaś wyeksponować :-Da Ci znajomi wiedzą że jesteś w ciąży?

Wiadomość o mcdonaldzie nie aktualna.pierwszy konkretny wymiot znienacka rozwiązał mój problem miłości do big maca w ciąży:hmm:masakra dziewczyny,łącze się w bólu ze wszystkimi styczniowymi wymiotkami:baffled:

Witam Was wszystkie mam nadzieję, że mogę dołączyć :happy:
Podczytuje Was od kilku dni i postanowiłam w końcu napisać... z terminu om i usg rozwiazanie mam na 5.01
Tak w skrócie o mnie ... 10.06 wizyta u gin w 10 tyg, kruszynkę widziałam serduszko bije i niby wszystko ok, ale z wynikow badan wyszlo ze mam toksoplazmoze i aktualnie biore rovamycine. Trochę poczytałam na temat tej choroby ale dałam sobie spokój bo chyba bym osiwiała. 22.06 mam usg genetyczne,więc bedzie wiadomo czy wszystko ok. Życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego:happy:

reklama
Witam, również chciałabym dolaczyc. Tez przeczytałam cale 215 stron tylko ze jednego dnia-dziś :) Jutro napisze o sobie kilka słów więcej bo teraz nie mam siły, ide spac. Pozdrawiam i do jutra :)

Do góry