reklama
Madziulka890
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny :-) do tych z Warszawy : w Premium medical przy rondzie wiatraczna 2 lipca zapraszaja na bezplatne usg prenatalne mamy miedzy 11a 14 tc czyli dla nas :-) na Facebook jest ogloszenie I kontakt . Jest to w ramach szkolen dla lekarzy, ostatnio wygladalo to tak ze usg robi prof I pokazuje co I jak I jesli wyrazam zgode robia stazysci.
Paraplu
Fanka BB :)
Marlena Ty sie szefem nie przejmuj!!! Oni zawyczaj maja pracownika w doopie! Liczy sie tylko kasa. Juz sama smieciowka pokazuje jaki ma stosunek do Ciebie jako pracownika. Dbaj o siebie bo jak przegniesz to bedziesz zalowac. Nie chce Cie straszyc ale po prostu uswiadomic, ze szef ma Cie jako czlowieka gleboko w okreznicy a stawiasz go na pierwszym miejscu! A na pierwszym w tej chwili powinnas byc tylko Ty.
9tc [emoji7]
9tc [emoji7]
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja dzisiaj stwierdziłam że chyba nie dam rady już wstać i wyjść do pracy. Pamiętacie dziewczyny jak pisałyśmy o bólu podbrzusza ? U mnie sie przerodziło w jakieś mocne skurcze aż dzisiaj rano się poskręcałam z bólu az pod sam kręgosłup mi poszło i zaczynam sie martwic bo tak już mam od kilku dni przynajmniej z 3 razy dziennie a nie wiem czy to tez jest okey czy nie a wizyta dopiero 24.. Chyba się przepracowuję ale zwolnić się nie mogę niestety a mój "kochany" szef nie chcę mi nikogo dozucic do pomocy bo twierdzi że jeszcze za wcześnie a naprawdę opadam z sił
Zycze Ci zeby okazało sie ze to tylko gazy albo co innego bezpiecznego, bo z twojego opisu tak mi sie kojarzy.
Mnie jak gazy dopadna to sie zwijam z bulu ale walcze z nimi od lat.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć dziewczyny. Poczytałem i szczerze współczuję sytuacji w pracy.pracuje w korporacji i wiem co to znaczy praca ponad normy. Biorąc pod uwagę duży stres w pracy od 7 tyg jestem na L4 podobnie było jak byłam w pierwszej ciąży. Planowałem chodzić do końca lipca ale to nie na moje nerwy. I tak czuję się słabo a stres związany z myślą że muszę iść do roboty jeszcze to potegowal.szef wściekły ale mam to gdzieś są rzeczy ważne i ważniejsze. Niestety smieciowe umowy nie dają takiej samowolki.straszne to jest w naszym chorym kraju istny wyzysk.
HappyBabyMama
Kurde ja sie jeszcze nie załapie bo bedzie 9tcCzesc dziewczyny :-) do tych z Warszawy : w Premium medical przy rondzie wiatraczna 2 lipca zapraszaja na bezplatne usg prenatalne mamy miedzy 11a 14 tc czyli dla nas :-) na Facebook jest ogloszenie I kontakt . Jest to w ramach szkolen dla lekarzy, ostatnio wygladalo to tak ze usg robi prof I pokazuje co I jak I jesli wyrazam zgode robia stazysci.
HappyBabyMama
Marlena Ty rób tak zeby tobie było dobrze. Ja rozumiem ze nie chcesz sie zwalniać bo nie masz wtedy kasy. Ale to decyduj o tym do kiedy pracujesz ty. Nie patrz na nikogo. A moze jak powiesz szefowi ze jestes w ciazy i ze chces pracować ale musisz troszke przystopować i czasem miec wolne bo masz gorsze dni to sie dogadacie
reklama
A gdzie pracujesz? Czym się zajmujesz?
Prowadzę Antykwariat.
Marlena Ty rób tak zeby tobie było dobrze. Ja rozumiem ze nie chcesz sie zwalniać bo nie masz wtedy kasy. Ale to decyduj o tym do kiedy pracujesz ty. Nie patrz na nikogo. A moze jak powiesz szefowi ze jestes w ciazy i ze chces pracować ale musisz troszke przystopować i czasem miec wolne bo masz gorsze dni to sie dogadacie
Wszystkiego się dzisiaj dowiem może masz rację może mi odpuści no zobaczymy oby było dobrze