reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

No ja juz wiem ze jak nie chce mdlosci to musze porzadnie zjesc, na cieplo najlepiej, z miechem i oczywiscie najlepiej wchodza frytki o_O
No i moj fasolek domaga sie manadarynek.

Oj frytki to mo najlepiej wchodza i w sumie to bym je jadla non stop :)
Jak mnie zemdli to moj K mowi zebym zjadla cos lekkiego jak salatka a mnie na sama mysl cofa. Pomaga mi wlasnie porzadny posilek jak pierogi ruskie, frytki [emoji16] pizza. Dziwne to i pewnie dlatego mam juz na pluse 2 kg.

8tc [emoji7]

reklama
Dzis byłam u lekarza
Usg co miałam robione w piątek wskazywało 5t5d
Dzis wypada 6t2d wiec początek
Dała mi na wszystkie badania na kolejne usg
Ale sie cieszę
Tak walczyliśmy o ta ciąże
Jutro miałam miec wizytę w klinice niepłodności
Mam nadzieje ze usłyszę niedługo serduszko
Nie wiem na kiedy sie umówić bo z @ wychodzi inny termin niż z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki termin z @ ?

Oj frytki to mo najlepiej wchodza i w sumie to bym je jadla non stop :)
Jak mnie zemdli to moj K mowi zebym zjadla cos lekkiego jak salatka a mnie na sama mysl cofa. Pomaga mi wlasnie porzadny posilek jak pierogi ruskie, frytki [emoji16] pizza. Dziwne to i pewnie dlatego mam juz na pluse 2 kg.

8tc [emoji7]
W piątek miałam jakieś małe rewolucję zoladkowe... 3 razy kibelek w ciągu godziny... Gdy wkoncu mnie przeczyscilo i zaczęło mi się robić niedobrze to właśnie też miałam ochotę na jakąś zapiekankę lub kebaba z ostrym sosem :rofl2::rofl:

Dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie wystraszyłam bo moja córcia 5 letnia zaczela wieczorem plakac ze kreci jej sie w glowie.jakie mogą być przyczyny?może któraś z Was miała taki przypadek?

reklama
Brzusio może ją łapać jakiś wirus i kręci się w głowie.sprawdź latarka czy źrenice reagują i czy głową dotyka do klatki piersiowej.jak krecenie potrwa dłużej to do lekarza podjedz ale póki co obserwuj.

Do góry