Nie zamartwiaj sie będzie dobrze.ja w poprzedniej ciąży plemienia miałam 3 razy i bralam luteine i później duphaston i ustawaly mam piekna córkę.plamienia nie zawsze oznaczają poronienia!trzymam kciuki.trzymaj sie!Ja dziś dostałam plamienie jeszcze był pożar u nas w firmie i roboty kupę dzisiaj musze iść na 19 do lekarza bo coś czuje ze nie będzie za fajnie odezwę się wieczorem trzymajcie kciuki żebym nie miała tak samo jak z pierwszą czyli obumarła... w 2 i 3 ciazy miałam krwiaka ale nie plamilam a teraz plamienia mam chociaż jest termin na msc wiec to może to zobaczymy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Dziewczyny tyle napisalyscie a ja miałam sajgon w pracy i dopiero Was doczytuje.
Maryqska nie ma co się denerwować na zapas,gdzie się nie czyta to mówią ze do 9tyg może nie być widać zarodka i może być mały lub nieregularny pecherzyk. lekarze muszą wszystko wykluczyć co nie oznacza ze jest źle.
Kolorowa ja nie ogarniam o co chodzi w UK z tym prowadzeniem ciąży,powinni dawać zwolnienie jeśli kobieta sobie tego życzy,tym bardziej jeśli ktoś ma pracę fizyczną.
U mnie rozciągający się brzuch od środka,to takie dziwne uczucie zwłaszcza jak siedzę. Do tego piersi ważą tonę i powiekszyly się o rozmiar albo i dwa.Strasznie są grudkowate,takie nie jednorodne.tez tak macie?
Maryqska nie ma co się denerwować na zapas,gdzie się nie czyta to mówią ze do 9tyg może nie być widać zarodka i może być mały lub nieregularny pecherzyk. lekarze muszą wszystko wykluczyć co nie oznacza ze jest źle.
Kolorowa ja nie ogarniam o co chodzi w UK z tym prowadzeniem ciąży,powinni dawać zwolnienie jeśli kobieta sobie tego życzy,tym bardziej jeśli ktoś ma pracę fizyczną.
U mnie rozciągający się brzuch od środka,to takie dziwne uczucie zwłaszcza jak siedzę. Do tego piersi ważą tonę i powiekszyly się o rozmiar albo i dwa.Strasznie są grudkowate,takie nie jednorodne.tez tak macie?
weronika87
No ja jestem po wizycie wszystko ok plamienia w ogóle nie związane z ciążą tylko moją nadzerka... dzidzia zdrowa bije serduszko termin na 25.01.
Z om wychodzi ze jestem 6+3 a z usg dzidziuś ma 5+6
I dostałam l4 bo mam małego krwiaka ja w każdej ciazy..czyli wolne juz mam do stycznia 2018 [emoji6]
I dostałam l4 bo mam małego krwiaka ja w każdej ciazy..czyli wolne juz mam do stycznia 2018 [emoji6]
Ostatnia edycja:
HappyBabyMama
To masz z usg identycznie jak ja ile ma mm twój dzidziuś? Widzisz mówiłam zeby sie nie martwić na zapas i ze wszystko bedzie dobrze cieszę się. Ja też chce juz bijące serduszko zobaczyc!!!
weronika87
Dzidzia ma 3.4mmTo masz z usg identycznie jak ja ile ma mm twój dzidziuś? Widzisz mówiłam zeby sie nie martwić na zapas i ze wszystko bedzie dobrze cieszę się. Ja też chce juz bijące serduszko zobaczyc!!!
HappyBabyMama
Kurde a mój 1,8 mm ?
Ostatnia edycja:
kolorowaMama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny tyle napisalyscie a ja miałam sajgon w pracy i dopiero Was doczytuje.
Juz tlumacze, tutaj zwolnienia lekarskie sa bardzo zadkie i wyjatkowe oraz, do pewnego momentu, bezplatne (A nawet jak zaczynaja cos placic to sa to doslowne grosze za ktore nie da sie wyzyc)
KolorowaMama ma pracodawce ktory nic sobie z przepisow nie robi, bo tak naprawde powinien dac Kolorowej zwolnienie platne poniewaz nie ma mozliwosci zapewnienie jej zmiany stanowiska pracy na takie ktore nie bedzie niebezpieczne w ciazy.
Generalnie tutaj "Ciąża to nie choroba" I większość dziewczyn które znam pracuje do 8smego miesiąca ale to przy normalnych pracodawcach.
@kolorowaMama zadzwon wreszcie do tej instytucji o ktorej pisalam bo marnujesz tylko kase. Pytanie czy Ci sie oplaca na zwolnieniu siedziec jesli musisz taka kase bulic. Czy nie lepiej byloby sie zwolnic albo dac sie zwolnic.
No ja jestem po wizycie wszystko ok plamienia w ogóle nie związane z ciążą tylko moją nadzerka... dzidzia zdrowa bije serduszko termin na 25.01.
YAAAAAAY!!!!! Gratuluje kochana.
maryqska
Cudne wieści [emoji7][emoji7][emoji7]
I teraz niech zdrowo sie rozwija
U mnie dzis 6t 2d
A jak długie masz cykle??
Wiesz kiedy mogłaś miec owulacje???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kolorowaMama
Aniay wlasnie sie nad tym zastanawiam 22.06 lecimy do polski po tym okresie albo sie zwolnię albo bede kombinować z ta instytucja o ktorej pisałaś