reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Beta podobno powyżej 6000 jednostek potrzebuje 96 godzin aby podwoić swoją wartość. A jeżeli beta jest wyższa to potrzebuje jeszcze więcej czasu..

U mnie na początku podwajała się książkowo. Teraz bardzo zwolniła i lekarz stwierdził, że przyrost mógłby być lepszy. Do tego jeszcze mam nieregularny pęcherzyk ciążowy, ale tym podobno mam się nie martwić.

Dostałaś jakieś leki?
Kiedy idziesz na usg?

reklama
u nas wszystko ok 7 tydzień termin na 20 stycznia serduszko bije tylko ja nie umiem sie z tego cieszyć całymi dniami becze ,i jeszcze ta moja waga mnie przerosła niechce przytyc wiecej ni 6 kilo mam nadzieje ze mi sie uda zreszta pani doktor powiedziała ze raczej wiecej niepowinnam Masakra zaszyła bym sie gdzies na odludziu i wyszła dopiero gdy bym ważyła z 80kg .Jedyna zacz która mnie pociesza to to ze pan doktor powiedziała ze bedzie napewno 3 ciecie cesarskie.

Nutka13 a badalas tsh? Moze Twoj obnizony nastroj jest tez troche przez tarczyce spowodowany? U mnie tak było i wyregulowanie jej pomoglo. Normalnie innaa osoba jestem :-)

Lui kazał mi zrobić betę w odstępie 48h więc dzisiaj i w niedzielę i w pon stawić się u niego z wynikami. Nic mi nie dał, zadnych leków. Dodaje też zdjęcie z wczorajszego usg

Załączniki

• CAM00521.jpg
    CAM00521.jpg
    381,2 KB · Wyświetleń: 98
Może Ci się owu przesunęła i masz po prostu młodsza ciążę. Trzymam kciuki. Daj znać jak będziesz coś wiedzieć.

Nic więcej Ci lekarz nie powiedział? Pęcherzyk żółtkowy jest?

Ann, Lui, kciuki za serduszka.

Weronika, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Ann, po dwóch cc pozwolą ci na poród sn?

Kolorowa mama, współczuję mdłości i problemów z l4 i pracą.

Siedzę sobie u fryzjera, bo odrost masakryczny już był.

Miłego dnia

Hej Dziewczyny.
Dołączam do styczniowek :D

To moja 2 ciąża. Mam syna 9l. Zaszlam przypadkiem po 10 latach majac endometrioze. Szok. Ale pozytywny.

Bylam wczoraj u ginki. Dostalam luteine i nospe. Mowi ze wszystko cacy ale martwi mnie rozowy sluz, ktory mam od 6 dni co drugi dzien. Jak myslicie zmienic lekarza? Czy jej zaufac? Niby dobry lekarz...

Hej Dziewczyny.
Dołączam do styczniowek :D

To moja 2 ciąża. Mam syna 9l. Zaszlam przypadkiem po 10 latach majac endometrioze. Szok. Ale pozytywny.

Bylam wczoraj u ginki. Dostalam luteine i nospe. Mowi ze wszystko cacy ale martwi mnie rozowy sluz, ktory mam od 6 dni co drugi dzien. Jak myslicie zmienic lekarza? Czy jej zaufac? Niby dobry lekarz...

Witaj wśród styczniówek :)
Ja też miałam na początku taki różowy śluz czy plamienia nawet i miałam luteine i mi przeszło ..

Hej
Ja dzis usg miałam
Wiem tyle ze jest małe, zeby cokolwiek powiedzieć i ze wyniki przęsła do lekarza
Płacze i sie boje
Psychicznie juz jestem rozpruta

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry